Bir Özür Metnidir...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bazı üyeleri az çok tanıdığım için Alengirli daha deminki yazılara iğrenç cevaplar verileceğini düşündüğüm için o yazıyı yazdım Alengirli. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Ne yapıyorsak , kendimiz için yapıyoruz . Elbet bu yazıda da senin bir çıkarın vardır. ( Peki pesimist siz hamallık yapmıyorsunuz da ne yapıyorsunuz ? )

Ben hakkımı alıyorum canım kardeşim.

Ayrıca Maxx niye atıldı, haksız yere atıldı deyip durmayın artık. Maxx'ı ben attım ve yaptığı davranışlar gerçekten kendini kaybetmiş birinin davranışlarıydı. Nemesis'in de yetkileri alındı ama hala forumda.. Neden acaba? Özür dilediği için de değil. Çünkü ben Maxx'ı attığımda nemesis bu yazıyı yazmamıştı bile..

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler böyle sözlü sataşmalarla olmaz size gerçek silah lazım elimde çok güzel ak-47 ler var gelin site topluca satayım.Boşverin sözlü kavgayı direk birbirinizi vurun. Ne oluyor size yav anlamadım gitti

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olayın taraflarından biriysen neden yorum yapıyorsun ki? TARAFSIZ OLMAN İMKANSIZKEN..

Bir de baylara ve bayanlara:

Yaşanmasını istemediğimiz şeyler yaşandı tamam..

Ama bazı mesajlarda şu an burada söz ve cevap hakkı kalmayan birine dünyası küçük bir insan gibi saldırma anlamı taşıyan cümleler görüyorum..

BİRAZ BEYİN KASLARINIZI ÇALIŞTIRIN..VE EMPATİK OLUN..
GİDENİN ARKASINDAN ATIP TUTMAYIN, ARKASINDAN KONUŞMAYIN..

Yönetimin bu kararı verirken zorlandığını düşünüyorum, en azından vefa adına aksini düşünmek istemiyorum.

Ama kraldan fazla kralcı olup ta kendini ifade edecek başka malzemesi olmayan tipler bazen abartıyorlar olayı.. Bizim burada y ile başlayan bir kelimenin karşılığını dökmeyin orta yere..

Nemo kardeş, sen de güzel yazmışsın.. Eline sağlık..

YÜKSEK TANSİYON BÜNYELERE ZARARLIDIR, İNSANLARDA DA SİTELERDE DE..

Biraz sağduyu lütfen..

M@jesty, tarafsız değilim ben zaten burada. Yönetim haklı demiştim. Burada tarafsızlar yorum yapmıyor, farkettiyseniz herkes istediği tarafı tutuyor. Aslında yazım o kadarla sınırlı değildi. Ancak dün anlayamadığım bir şekilde Mozilla sorun çıkardı, yazının devamını yazamadım. Yazının devamı kısaca şöyleydi:

"Yönetim doğru kararı aldı." dedim çünkü burada olaya karışan 2 arkadaşımızın da iyiliği düşünüldü. Düşünsenize, yönetim olayları sitede açık açık yazsa, herkes bu iki kişi hakkında kötü düşünmeyecek miydi? Şahsen o ekran görüntüleri yayınlansaydı, inanın bu iki arkadaşın foruma bir daha girmeye yüzleri olmazdı. Bardağın hep boş tarafına bakıp yorum yapmayalım. Olayları bilmeden önce ben de sizin gibi düşünüyordum. Şahsen Maxxdump ve Nemesis'i görünce benim için gerçeğin ne olduğunu anladım. Bazen insanlar gerçekten çok değişik davranışlar sergileyebiliyorlar, eğer resim olmasaydı, gördüklerim msn kayıtları olsaydı, sahte olduğunu düşünür ve inanmazdım asla gördüklerime.."

Nemesis; olayın %100'ünü biliyorum emin ol. Burada bunu tartışmak yersiz. Bilmesem asla böyle bir yorumda bulunmazdım. Buna Stone da şahit oldu. Adını saymadığım birkaç kişi daha. Özür yazın güzel olmuş, tekrar belirteyim. Ancak özürü yazarken orada bana da anlamsız yere laf sokuşturmaya çalışmasaydın, inan o gördüğüm Nemesis'e karşı olan nefretim biraz da olsun yumuşayacaktı.

Karşı tarafın bir suçu var ya da yok. Siz ne yaptığınızı iyi biliyorsunuz. Burada söylemek istemiyorum. Sizi hala sevenler var. Ama ben o gördüklerimden sonra sizin iyi birileri olduğunuzu asla ve asla düşünemeyeceğim. Eskiden Nemesis özellikle senin adın bile yeterdi saygı duymam için. Kısa süredir buradayım, hiç tanışmamamıza rağmen senin iyi biri olduğunu düşünmüştüm. Benim kişisel görüşümdü bu. Değişen düşüncelerim de bana aittir. Zaten tartışmanın da manası yok. Alengirli yetkili olarak gereken açıklamayı yapmış. Uzatmayalım artık, olan olmuş, söylenilen söylenmiş.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda teknik anlamda kullanılan araçların, maaşlı olarak çalışan forum geliştiricilerin(coder), forum için ayrılan sunucuların ve bant genişliğinin başka hiçbir forumda olduğunu sanmıyorum. Her üyeye kendi fotoğraf albümü oluşturmasına imkan tanıyan, profil sayfasında yorum yazma, arkadaş ekleme gibi elli tane eklenti içeren kaç tane forum var? Bunları boncuk vererek mi siteye ekliyoruz sanıyorsunuz?

Ama tabii sen farklılık denince illa sayfanın kenarında Rus revü kızları oynasın diyorsan, tabii o kadarına gücümüz yetmiyor doğru.
işte sorun da bu.bu özellikler olmasa yine bukadar üyesi olur muydu acaba sdn nin?

birde demişsin ki diğer sitelerde bu özellikler için para döküyor

1.acaba o döktüğünüz paralar yada verdiğiniz boncuklar nereden geliyor?kimin sayesinde kazanıyorsunuz?

2.serveri bant genişliğini büyütmem.koyarım bitane boş sayfa.oraya link sayfasıda koyarım.resimleri servere yükleteceğime imageshack gibi sitelerden sadece linkleri yapıştırırım yine yaparım albüm işini.hava atılcak bi özellik değil yani.profil mesajları olsa ne olur olmasa ne olur.donanim haberde herkes kendine bir konu açıyor mesela.konuların içinde yazışıyorlar.üstelik o daha iyi.sürekli birinin profilini ziyaret edip bakmak zorunda kalmıyorsun.
bir forum yaptıkları şeyler yüzünden "bakın biz yapıyoruz başka nerde var" dememeli.arkadaş güzel bir soru sormuş bura olan ne diye.başka sitelerde görülmemiş birşeyi yazarsan gerekli cevabı verebilirsin ki fazlası yok eskiği var sdn nin.yok aslında fazlası var.diğer sitelerde siyaset bölümü yok.neyse konu bu değil ama cevap verme zorunluluğunda hissettim kendimi.zaten bu olayların sebebide siyaset!

M@jesty, tarafsız değilim ben zaten burada. Yönetim haklı demiştim. Burada tarafsızlar yorum yapmıyor, farkettiyseniz herkes istediği tarafı tutuyor. Aslında yazım o kadarla sınırlı değildi. Ancak dün anlayamadığım bir şekilde Mozilla sorun çıkardı, yazının devamını yazamadım. Yazının devamı kısaca şöyleydi:

"Yönetim doğru kararı aldı." dedim çünkü burada olaya karışan 2 arkadaşımızın da iyiliği düşünüldü. Düşünsenize, yönetim olayları sitede açık açık yazsa, herkes bu iki kişi hakkında kötü düşünmeyecek miydi? Şahsen o ekran görüntüleri yayınlansaydı, inanın bu iki arkadaşın foruma bir daha girmeye yüzleri olmazdı. Bardağın hep boş tarafına bakıp yorum yapmayalım. Olayları bilmeden önce ben de sizin gibi düşünüyordum. Şahsen Maxxdump ve Nemesis'i görünce benim için gerçeğin ne olduğunu anladım. Bazen insanlar gerçekten çok değişik davranışlar sergileyebiliyorlar, eğer resim olmasaydı, gördüklerim msn kayıtları olsaydı, sahte olduğunu düşünür ve inanmazdım asla gördüklerime.."

Nemesis; olayın %100'ünü biliyorum emin ol. Burada bunu tartışmak yersiz. Bilmesem asla böyle bir yorumda bulunmazdım. Buna Stone da şahit oldu. Adını saymadığım birkaç kişi daha. Özür yazın güzel olmuş, tekrar belirteyim. Ancak özürü yazarken orada bana da anlamsız yere laf sokuşturmaya çalışmasaydın, inan o gördüğüm Nemesis'e karşı olan nefretim biraz da olsun yumuşayacaktı.

Karşı tarafın bir suçu var ya da yok. Siz ne yaptığınızı iyi biliyorsunuz. Burada söylemek istemiyorum. Sizi hala sevenler var. Ama ben o gördüklerimden sonra sizin iyi birileri olduğunuzu asla ve asla düşünemeyeceğim. Eskiden Nemesis özellikle senin adın bile yeterdi saygı duymam için. Kısa süredir buradayım, hiç tanışmamamıza rağmen senin iyi biri olduğunu düşünmüştüm. Benim kişisel görüşümdü bu. Değişen düşüncelerim de bana aittir. Zaten tartışmanın da manası yok. Alengirli yetkili olarak gereken açıklamayı yapmış. Uzatmayalım artık, olan olmuş, söylenilen söylenmiş.

sen bunların 100de 100 ünü nerden biliyorsun ve yöneticilerle bir üye arasında olan olaylara nerden karışıyorsun diye sorası geliyor insanın...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu forumda kutuplaşma başlamıştır hayırlı olsun ;)

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen bunların 100de 100 ünü nerden biliyorsun ve yöneticilerle bir üye arasında olan olaylara nerden karışıyorsun diye sorası geliyor insanın...

Yöneticilerle bir üye arasında değil olay. Olayı ilk duyan ben oldum. Daha sonra bizzat gidip Maxxdump'la konuşmaya çalışan, sonra "ukela, bebe..." gibi lafları işiten bendim! Bana burada yayınlatmayın şu lanet kayıtları. Savunmayın artık kimseyi! Bu kadar anlattığımıza göre bir şey vardır! Yönetim hassas davranıyor, siz işi bant genişliğine kadar getirmişsiniz. Olayı bulandırmayın, bizim gördüklerimizi görmediniz!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hocam birçok sitede dediğin de demek ki forumuna deli gibi para döken siteler. Yani işin maddi boyutunu tartışmayı sevmiyorum ama, faturaları her ay ben görüyorum, eğer senin dediğin gibiyse birileri bizi feci kekliyor demek ki. Kaç forumun bu kadar çok üyesi ve bu kadar çok ziyaretçisi var? Bu kadar kalabalık bir ortama herkesle aynı hizmetleri pürüzsüz olarak sunmak bile 2000-3000 kişilik forumlardan kat kat zor.

Biz hiç kimseyi bizden daha az bildiğini düşünerek muhatap almıyoruz. Aksine, herkesin bizden daha aklı başında insanlar olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden de anlatmaya çalıştıklarımızı kolayca anlayacaklarını ve bize güveneceklerini düşünüyoruz. Burada size yalan söylemekle elime ne geçecek ki benim, forumla ilgili herhangi bir görevim bile yok ki kötüye kullanayım. Siz yönetimde kişisel sorun yaşadığınız iki üç kişi yüzünden bütün yönetimi zan altında bırakıyorsunuz. Daha önce de söylendiği gibi bu meseleleri özel mesaj yoluyla çözün. Bu tarz "bak elemanın ipliğini pazara çıkardım, artık tüm forum ne mal olduğunu anlayacak" yaklaşımları sadece forum kitlesine zarar verir.

Son olarak Beste, herkes aklı başında fikrini belirtiyor, konunun kilitleneceğini sanmıyorum. Panik yapmana gerek yok.

Kaç bin üye var?

Pazara çıkacak ipliğiniz varsa, endişe duymanız gayet doğal.Yoksa zaten aldırış bile etmezsiniz.

Ben sadece eleştirilerimi dile getiriyorum buda benim hakkım olsa gerek.

Dead çoğunluk birşeyi dedi veya onayladı diye bu doğru olmaz.İşte sen bunu anlayamıyorsun.

Beyler böyle sözlü sataşmalarla olmaz size gerçek silah lazım elimde çok güzel ak-47 ler var gelin site topluca satayım.Boşverin sözlü kavgayı direk birbirinizi vurun. Ne oluyor size yav anlamadım gitti

Tartışmanın kötü birşey olduğunu ima eden insanlardan hiç haz duymuyorum.Tartışmak konuşmak,söylemek, anlatmak, bunlar tartışmanın içerisinde olması gereken şeylerdir.

Tartışmanın içinde kavgaya yer yoktur.Herşey silahla kavgayla çözülmez; BUNU ANLAYABİLECEK KAPASİTEDE OLDUĞUNU SANIYORUM.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kaç bin üye var?

Pazara çıkacak ipliğiniz varsa, endişe duymanız gayet doğal.Yoksa zaten aldırış bile etmezsiniz.

Dead çoğunluk birşeyi dedi veya onayladı diye bu doğru olmaz.İşte sen bunu anlayamıyorsun.

ozaman yanlış ülkede yaşıyorsun erol çoğunluk oylaması hakim bu ülkeye ve biz buna demokrasi diyoruz ;)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Yaptığın şeyi doğrusuyla yanlışıyla yaptın. Ben tasvip etmiyorum ama sanada hak vermiyor değilim sadece yöntemin yanlıştı. Seninde hatanı anlayıp böyle bir yazı yayınlaman çok güzel bir davranış. Bırak olayları bu hale getiren tahrikçiler utasın. Sen kendini, biz seni biliyoruz. Modluk felan hiç önemli değil aramızda olmaya devam et yeter kardeşim.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yaptığın şeyi doğrusuyla yanlışıyla yaptın. Ben tasvip etmiyorum ama sanada hak vermiyor değilim sadece yöntemin yanlıştı. Seninde hatanı anlayıp böyle bir yazı yayınlaman çok güzel bir davranış. Bırak olayları bu hale getiren tahrikçiler utasın. Sen kendini, biz seni biliyoruz. Modluk felan hiç önemli değil aramızda olmaya devam et yeter kardeşim.

tonce on numara yazı TAHRİKÇİLER utansınnn ;)

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olay nerden nereye geldi ya?
Kendime göre haklı bulduğum konuları, kendi cümlelerimle yazdım. Pişman olacağım şey yapmamaya çalışırım genelde; ama YAPTIKLARIMDAN VE YAŞADIKLARIMDAN PİŞMAN OLMAM HİÇ..
Ancak;
Kişiler arasında gelişen diyalogların, hoş olmayan bir sonla da bitse SİTEYİ SORGULAMA AŞAMASINA GETİRMEK DOĞRU DEĞİL..
Sonuçta binlerce benzer site varken buradaysak burada az veya çok birşeyler bulduğumuzdan.
Ve bu sitenin de hem teknik, hem de parasal vb. işleyişini sorgulamak bizim işimiz değil diye düşünüyorum.
Nasıl ay sonunda hesaplar açık verdiğinde (örnek olsun diye yazdım) bütün üyelerden aidat toplanmıyorsa, bunca emeğin sonucunda ortaya çıkan paranın da bütün üyeler arasında dağıtılmasını beklemek çok komik..
Ayrıca benim deyimimle Mavi Şapkalılar ;) (süper modlar) arasında ve Troy arasında bir karar mekanizması olması da anormal bir durum değil..
Ama şu an bile mim olarak bende kalan iki ayrıntı var:
Keşke olaya konu olan polemik yaşanırken birinci derecede sorumlu ve yetkili insanlar ortak bir karar alıabilseydi..
Ve ikincisi:
Birbirine söven insanlar bile göreceli olarak ceza alırken, yeşil şapkalı da olsa sitede bizden fazla emeği olan birinin durum her ne ise giyotine yatırılmaması daha iyiydi. Vefanın bir boza markası veya İstanbulda bir semt olmadığını ispat açısından, en azından..

Bazı cümlelerde dile getirilen "yönetime yalaka üyeler var!!" iddiasına ise inanmak bile istemiyorum.
Böyle bir durumda en azından 2 ayda yazdığım 500 küsur mesajın birilerinin yalakalığından daha önemsiz olduğu gibi bir hisse kapılırım herkes gibi..

Sular biraz durulsun..
Herkes te kendine çekidüzen versin..
Tortum'nın selameti için ;)

Saygılar..

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç bin üye var?

Tartışmanın kötü birşey olduğunu ima eden insanlardan hiç haz duymuyorum.Tartışmak konuşmak,söylemek, anlatmak, bunlar tartışmanın içerisinde olması gereken şeylerdir.

Tartışmanın içinde kavgaya yer yoktur.Herşey silahla kavgayla çözülmez; BUNU ANLAYABİLECEK KAPASİTEDE OLDUĞUNU SANIYORUM.

Aman aman benide bu "tartışmanın" içine sokma.Ben eksik kalayım

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Olayı yaşayan kişi ilk bana anlattı da ondan.

Amma uzattın yaa ...

Sevmiyorsan sevme nolur .. Ve sevmediğin kişi hakkında yorum yapmaa ...

Çok istiyorsan da elindeki kayıtlı koy. Öfff ne konuştun yaa artık sus yaaa burda sus bari ....

Madem nefret ediyoruz girme kardeşim konuya girmee yazma bişe Nemesis özür diledi işte affedersin affetmezsin o senin sorunun . Olayı ilk sen biliyormuş muşşsun biliyorsunda noluyor .. Yeter artık ortamı germe . Yazma tamam mı madem muhattabın değilim lütfen sevgilimle de muhattap olma alma onun nickini ağzına yazma .. Klavyenden o nick çıkmasın istemiyorum !

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
beste sakin ol :)

bence nemesis bu yazıyı tartışmalar burdan devam etsin diye yazmadı.

bilmem öz oldu mu

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Hala konuda tartışmaya yönelk mesajlar mevcut. İşte bizim sorunumuzda bu zaten. Anlayamıyoruz bir türlü birbirimizi. Birileri bişeyler bildiğini sürekli iteleyip duruyor ortaya. Biliyorsan biliyorsun bunu ikide bir irdelemenin anlamı ne anlamıyorum ki...

Tonce dediğinde haklısın ama insanın bir çizgisi var ya işte o çizgiyi geçtiği andan itibaren olaylar akıl almaz seviyelere gelebiliyor. Pişmanlık duydum, özür diledim ki ben Chester Merve senin beni affetmeni beklemeyi bırak istemedim bile cünkü senin olayla bir alakan yok, hiç olmazsa benim tarafımdan. Ben özrümü beni tanıyanlardan, olayın içindekilerden ve yönetimden kabul etmelerini istedim. Ama gördüm ki bu bile tartışmaya giden bir yol olmuş. Yok arkadaş bu iş böyle olmuyor işte, ya tek tek kafasını cıkaran köstebekleri avlayacaksın, yada o bahçeyi toptan sürdürüceksin.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Kilit zamanı geldi çattı...

KİLİT!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...