Merhaba bir notebook leptopun ömrü ne kadardır ? ve harddiskin ömrü ne kadardır ?
veya sizin kaç yıllık bir notebook leptopunuz var ?
toshiba vardı 8-9 yıl dayandı mesela. ama her laptop o kadar dayanmazMerhaba bir notebook leptopun ömrü ne kadardır ? ve harddiskin ömrü ne kadardır ?
veya sizin kaç yıllık bir notebook leptopunuz var ?
casper nirvana c350markaya göre değişir.
toshiba vardı 8-9 yıl dayandı mesela. ama her laptop o kadar dayanmaz
casper nirvana c350
4.00 GB RAM
İntelR) Celeron(R) N4000C
Windows 10 home
benimkitoshiba vardı 8-9 yıl dayandı mesela. ama her laptop o kadar dayanmaz
casper nirvana c350toshiba vardı 8-9 yıl dayandı mesela. ama her laptop o kadar dayanmaz
O 3 yıl gider ki bu en iyimser senaryo.casper nirvana c350
4.00 GB RAM
Windows 10 home
bilmem. ben toshiba ve hp kullanıcısıyımbenimki
casper nirvana c350
4.00 GB RAM
Windows 10 home sizce nasıl dayanır ?
benimki
casper nirvana c350
4.00 GB RAM
ayda 1 kere açarım zaten 2 tane oyun yüklemiştim gta sanandreas ve minecraft çok kasıyordu bende sildim nasıl dayanır ?O 3 yıl gider ki bu en iyimser senaryo.
He öyle ise bir kaç yıl gideri vardır.ayda 1 kere açarım zaten 2 tane oyun yüklemiştim gta sanandreas ve minecraft çok kasıyordu bende sildim nasıl dayanır ?
bu zaten iş bilgisayarı notbooku ben 2 oyun yükledim gta sanandreas ve minecraft çok kasıyordu bende sildim ayda 1 kere açarım zaten iyi dayanırmı ?bilgisayarında ne yapcaksın mesela oyun internet ?
ayda 1 kere açarım zaten 2 tane oyun yüklemiştim gta sanandreas ve minecraft çok kasıyordu bende sildim nasıl dayanır ?
winrar bile yüklü değil o kadar iyi bakarım 10 yıl dayanırmı ?minecraft oynayabilirsin. ama uzun süre dayanmasını istiyorsan 2 oyundan fazlasını oynama ve her haftada 1 2 temizliğini yap.
10 yıl hiç bir laptop dayanmaz ama 5 yıl dayanabilir.winrar bile yüklü değil o kadar iyi bakarım 10 yıl dayanırmı ?
toshiba dayanır10 yıl hiç bir laptop dayanmaz ama 5 yıl dayanabilir.
winrar bile yüklü değil o kadar iyi bakarım 10 yıl dayanırmı ?
toshiba dayanır![]()
peki iş bilgisayarlara oyun yüklenmez diyorlar sizce yüklenirmi ? kaldırırmı ?10 yıl dayanmaz en fazla 6 yıl dayanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
O bilgisayara oyun yüklenmez yüklenirse açmaz.peki iş bilgisayarlara oyun yüklenmez diyorlar sizce yüklenirmi ? kaldırırmı ?
peki iş bilgisayarlara oyun yüklenmez diyorlar sizce yüklenirmi ? kaldırırmı ?
O bilgisayara oyun yüklenmez yüklenirse açmaz.
gta sanandreas ve minecraft yükledim oynadım çok kasıyordu bende sildim hardiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ?O bilgisayara oyun yüklenmez yüklenirse açmaz.
gta sanandreas ve minecraft yükledim oynadım çok kasıyordu bende sildim hardiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ?yani minecraft oynayabilrisin çok hafif bir oyun. ama cs go zula valorant benzeri oyunları yükleme oynayamassın zaten.
Niye gelsin?gta sanandreas ve minecraft yükledim oynadım çok kasıyordu bende sildim hardiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ?
gta sanandreas ve minecraft yükledim oynadım çok kasıyordu bende sildim hardiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ?
gta sanandreas ve minecraft yükledim oynadım çok kasıyordu bende sildim hardiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ?
Niye gelsin?
toshiba vardı 8-9 yıl dayandı mesela. ama her laptop o kadar dayanmaz
zaten 1 gün içinde yükleyip sildim bilgisayar şuan süper çalışıyor zarar gelmişmidirki ?olabilir. görev yöneticisinden program kaldır veya değiştir kısmını açın. oranın fotorafını atın.
zaten 1 gün içinde yükleyip sildim bilgisayar şuan süper çalışıyor zarar gelmişmidirki ?
Benimki A6 işlemci konularından görürsün...benimki
casper nirvana c350
4.00 GB RAM
benimki nasıl dayanır ? kaç yıl gider mükemmel kullanmama rağmenBenimki A6 işlemci konularından görürsün...
Bir tane daha var 18 yıllık 6gb ram falan.
yani soracağım şu en iyi leptop bile kaç yıl dayanır ?yok zarar gelmemişdir.
3 yıl işlemciden dolayı ama çok fazla güncelleme yapmaz iseniz 8 yıl dayanır.benimki nasıl dayanır ? kaç yıl gider mükemmel kullanmama rağmen