Mr.Scout
Asistan
Bende nirvana c500 var. 6 senedir kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı. Bilip bilmeden casper hakkında yorum yapanları gerçekten anlamıyorum.
peki 12 yıllık leptopunuz iş bilgisayarımıydı yoksa oyunmu hiç oyun yükledinizmi?3 yıl işlemciden dolayı ama çok fazla güncelleme yapmaz iseniz 8 yıl dayanır.
benimki nasıl dayanır ? kaç yıl gider mükemmel kullanmama rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani soracağım şu en iyi leptop bile kaç yıl dayanır ?
peki 12 yıllık leptopunuz iş bilgisayarımıydı yoksa oyunmu hiç oyun yükledinizmi?
Bende nirvana c500 var. 6 senedir kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı. Bilip bilmeden casper hakkında yorum yapanları gerçekten anlamıyorum.
benimkiBende nirvana c500 var. 6 senedir kullanıyorum hiçbir sorunum olmadı. Bilip bilmeden casper hakkında yorum yapanları gerçekten anlamıyorum.
benimki
casper nirvana 350
İntel(R)Celeron(R)N4000C
4.00 GB RAM
birde bu uzaktan eğitim bilgisayarı ben gta sanandreas ve minecraft yükledim çok kastığı için sildim hardidiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ? siz iyi anlarsınız
Ben 6 senede kaç tane oyun yükleyip sildim kimbilirbenimki
casper nirvana 350
İntel(R)Celeron(R)N4000C
4.00 GB RAM
birde bu uzaktan eğitim bilgisayarı ben gta sanandreas ve minecraft yükledim çok kastığı için sildim hardidiske veya bilgisayara zarar gelmişmidir ? siz iyi anlarsınız
casper nirvana c350 benimki sorun olmazmı ? eminmisiniz ?Ben 6 senede kaç tane oyun yükleyip sildim kimbilir. Hiçbir sorun olmaz.
He he arkadaşım sorun olmaaz.casper nirvana c350 benimki sorun olmazmı ? eminmisiniz ?
Evet eminim güzel kardeşim olmaz birşey. 2 tane oyun yüklemeyle bozulacak olsaydı harddiskler ayda bir yeni harddisk almak falan geterkidi. Niye bozulsun?casper nirvana c350 benimki sorun olmazmı ? eminmisiniz ?
Çok teşekkür ederim sağolunEvet eminim güzel kardeşim olmaz birşey. 2 tane oyun yüklemeyle bozulacak olsaydı harddiskler ayda bir yeni harddisk almak falan geterkidi. Niye bozulsun?
Rica ederim. Bu arada aklınızda kalmasın gta san andreas ve minecraft indirip tekrar sildiniz diye harddisk bozulmazÇok teşekkür ederim sağolun
Çok teşekkür ederim sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın pek bilgisayarlarla ilgim yok işin ehli sizler olduğu için sizlere danıştım sağolun
Benim pc su an 8 yıllık kaç sene daha gider
Özellikleri:
500 GB TOSHIBA HDD
4x2 8 GB Ram
INTEL Core I5 2450M ISLEMCI
NVIDIA GT 520M 1 GB EKRAN KARTI
Oyun için harici grafik daha iyi olur entegre grafik çok kötü oyun konusunda.peki iş bilgisayarlara oyun yüklenmez diyorlar sizce yüklenirmi ? kaldırırmı ?
zarar gelmemiştir. eğer çok istersen bir antivirüs programı indirip taratzaten 1 gün içinde yükleyip sildim bilgisayar şuan süper çalışıyor zarar gelmişmidirki ?