rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,231
istersen bu videoyu at
Çok üzerine gitmicem kızın onlayken hep gülükalsın.akışına bırak ve bizim taktiklerimizi uygula
Valla saolun abiler inş olurKalsın elleme. Muhabbet edersin gönlün açılır.
Durduk yere atsam şüphe çekmezmiyimistersen bu videoyu at
ilerleyen zamanlarda atarsınÇok üzerine gitmicem kızın onlayken hep gülü
Valla saolun abiler inş olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durduk yere atsam şüphe çekmezmiyim
Biraz sohbetten sonra atDurduk yere atsam şüphe çekmezmiyim
AnladımBiraz sohbetten sonra at
ben yaşamadım ama o olaylarla yinede hiç ilgilenmiyom sadece tavsiye veriyorumYa boşver kız falan 2 gün sonra gidiyorlar ben çok yaşadım benden sana tavsiye.
Ya boşver kız falan 2 gün sonra gidiyorlar ben çok yaşadım benden sana tavsiye.
doğruKediler hakkında konuşma başlat sonra at bence videoyu
Denerim abi yarın ama mesela durduk yere kedileri severmisin mi diyimKediler hakkında konuşma başlat sonra at bence videoyu
daha deme sadece fikir verdik.biraz zaman geçsinDenerim abi yarın ama mesela durduk yere kedileri severmisin mi diyim
Sahteden kedi alıcam sence nasıl alıyım diye sor.Kedi fotoğrafları gönder bu nasıl de.Sonra bu çok tatlıymış deyip videoyu gönderDenerim abi yarın ama mesela durduk yere kedileri severmisin mi diyim
Tm abidaha deme sadece fikir verdik.biraz zaman geçsin
ustalık konuştu iyi taktikmişSahteden kedi alıcam sence nasıl alıyım diye sor.Kedi fotoğrafları gönder bu nasıl de.Sonra bu çok tatlıymış deyip videoyu gönder
Abi instanız fln verebilirmisiniz takipbedeyim sizi başım sıkışınca yazsam olurmuTm abi
ilk sınıf grubunda konusunu açsın kız katılırmı sohbete onu bilememSahteden kedi alıcam sence nasıl alıyım diye sor.Kedi fotoğrafları gönder bu nasıl de.Sonra bu çok tatlıymış deyip videoyu gönder
Gönderiyom bai istekilk sınıf grubunda konusunu açsın kız katılırmı sohbete onu bilemem
insta kullanmıyorum dc var Bıraktı#5487
Gönderdim abi Yagizgrgn adımGönderiyom bai istek
Tm abişimdi canlı dersim var sonra gelirim yine
kabul ettim isteği
Benimde discord bu Quintain31x#5872 ekle kabul ediyimTm abi
Ne alıştıra alıştırası.Ya abi alıştıra alıştıra söyle direk öyle diyince moralim bozuldu
sanal ders. zoom uygulamasını kullanarak sanaldan hocaya ders işliyoruz ama bir işe yaramıyor.Yani internetten mi ders çalışıyorsunuz?
Yani sen kızla konuşunca hoca görmüyor mu?sanal ders. zoom uygulamasını kullanarak sanaldan hocaya ders işliyoruz ama bir işe yaramıyor.
Kedileri sever misin de? Minnacık hayvanlara bayılırlar bence. Muhabbet büyür
@_Zaur_ abim bu konularda uzmandırBeyler kızı seviyom daha yeni tanıyom sınıf arkadaşıyız ona nasıl yaklaşabilirim neler söylemeliyim alfalardan taktik almaya geldim pls yardımEkli dosyayı görüntüle 118224