Malesef peki nasıl sorabilirimKız nelerden hoşlanıyor, biraz bile bilgin var mı?
Kedileri sever misin de? Minnacık hayvanlara uzaktan eğitim olduğu için çok konuşucak konu yok nasıl konu açabilirim
Vay be ahahsggshamümkün olduğunca kibar konuşmaya çalış.söyleyeceğin bir şeyi en az 2 kez düşünerek söyle yanlış bir şey söylememeye çalış benim bir arkadaşım hoşlandığı kız sevgilin var mı dediğinde heyecandan yanlışlıkla evet demişti
ayn ki sonradan düzeltmişti şuanda çıkmaktalarVay be ahahsggsha
Sanmış ki kız evlilik teklif ediyor
O kız varya adamın dibi. Arkadaşın nasıl iyi kalpli kıza denk geldiyse artık ahahshaayn ki sonradan düzeltmişti şuanda çıkmaktalar
HyrUzaktan eğitim nedir? Sınıfta değilmisiniz şuan?
Yani internetten mi ders çalışıyorsunuz?
Ben ondan muhabbet olsun diye fizikte yazdıklarımızı istedim o yüzdenHocam benim anlamadığım sizin yazınızı okuyamazsa neden tost ısmarlıyorsunuz?
*İlişki konusunda benden bir şey beklemeyin ona yardımcı olamam. :/
aynYa abi alıştıra alıştıra söyle direk öyle diyince moralim bozuldu
Bencede daha birbirimizi çok az tanıyoz hemen onu anlayamazayn
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda kesin bir şey diyemeyiz seviyormu sevmiyormu belli değil
Ya keşke rica ederimde bıraksaydım çok pislik gibi oldum şuanBencede daha birbirimizi çok az tanıyoz hemen onu anlayamaz
ayn tost ısmarlamak biraz fazla saçma oldu sanki askerlik arkadaşınmış gibi oldu oBencede daha birbirimizi çok az tanıyoz hemen onu anlayamaz
Ya keşke rica ederimde bıraksaydım çok pislik gibi oldum şuan
Evt ordan düzeltemez miyim ?ayn tost ısmarlamak biraz fazla saçma oldu sanki askerlik arkadaşınmış gibi oldu o
Yanlış anlama fln diye yazayım mı ?Evt ordan düzeltemez miyim ?
Bu yorum beni mutlu ettiKendin ol reddetse ne kaybedersinki.
yani benim arkadaşım hoşlandığı kız sevgilin varmı dediğinde heyecandan evet demişti.sonra ben onu gazladım gitti evlerine konuştu aşkını itiraf etti sonuç olarak çıkıyorlarYanlış anlama fln diye yazayım mı ?
Yani yazayım mı ?yani benim arkadaşım hoşlandığı kız sevgilin varmı dediğinde heyecandan evet demişti.sonra ben onu gazladım gitti evlerine konuştu aşkını itiraf etti sonuç olarak çıkıyorlar
yani o kıza bağlı
Heyecandan işte ne diceğimi bilemedim saçmaladımYazıyı okuyamadığı için neden tost ısmarlama gereği duydun ki benim yazım çöp her yazımı okuyamayana 1 tl versem batarım
Birde kız ok falan yazma tamam yaz sonuna gülücüklü emojiler at.En iyi arkadaşına gönder adlı videolar var.Onlardan gönder ama en önemlisi kendin ol.
Sana bişi deyimmiBeyler kızı seviyom daha yeni tanıyom sınıf arkadaşıyız ona nasıl yaklaşabilirim neler söylemeliyim alfalardan taktik almaya geldim pls yardımEkli dosyayı görüntüle 118224