Bir insan neden asosyal olur?

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Bir insan neden asosyal olur?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,648
Neden olsun ? Çoğunlukla bunun sebebi çocukluğundaki yaşadığı travmalardan dolayı oluyor.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Neden olsun ? Çoğunlukla bunun sebebi çocukluğundaki yaşadığı travmalardan dolayı oluyor.
Ben hep bilgisiyar oynarım ıcıme kapanıkım arkadasım yok tabııkı arkadasım tek kuslarım var =)

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Her öyle evde duran çocuğa asosyal denemez 1, 2 tane gerçek arkadaşı vardır veya arkadaşlığı online sohbet yerine bağlı olabilir asosyal bana göre kimseyle iletişim kurmayan kişiye denir.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Tamamen kişisel sorular.
Kimisi cidden insanlardan çekiniyor insanlar dısında başka şeyler ile arkadaşlık kuruyordur.
Kimisinin ise insanlara tahammülü kalmamıştır, onlardan uzak durmayı tercih ediyordur.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Her öyle evde duran çocuğa asosyal denemez 1, 2 tane gerçek arkadaşı vardır veya arkadaşlığı online sohbet yerine bağlı olabilir asosyal bana göre kimseyle iletişim kurmayan kişiye denir.
onlınede arkadaslarım var hep bılgısıyar oynuorum

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Tamamen kişisel sorular.
Kimisi cidden insanlardan çekiniyor insanlar dısında başka şeyler ile arkadaşlık kuruyordur.
Kimisinin ise insanlara tahammülü kalmamıştır, onlardan uzak durmayı tercih ediyordur.
Gerçek asosyaller reelde hiç arkadaşı olmayan içine kapanıp 7/24 bilgisayar başında vakit geçirene denir. Kafa dengi birini bulamaz evde takılır yada sahte dostluklar yerine 1-2 tane gerçek arkadaş edinir ve kafa dengidir. Ben sahte dostluklar yerine 1-2 tane kada dengi arkadaşım yeter kafasındayım fazlasına gerek yok.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Gerçek asosyaller reelde hiç arkadaşı olmayan içine kapanıp 7/24 bilgisayar başında vakit geçirene denir. Kafa dengi birini bulamaz evde takılır yada sahte dostluklar yerine 1-2 tane gerçek arkadaş edinir ve kafa dengidir. Ben sahte dostluklar yerine 1-2 tane kada dengi arkadaşım yeter kafasındayım fazlasına gerek yok.
Ben de oleyım arkadasım yok reelde 7 24 pc oynuorum . bolesı daha ıyı

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,446
Asosyal dediğin aslında fazla içine kapanık insan türüdür.

Eğer insanlarla internette ve real hayatta konuşup anlaşabiliyorsan asosyal değilsin.
Arkadaşlık bambaşka bir konudur asosyallik değil, seni anlaya bilen birinin olmamasıdır.

Ama unutma,kendin gibi sana inanan bir arkadaş aramak samanlıkta iğne aramak gibi bir olaydır.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Asosyal dediğin aslında fazla içine kapanık insan türüdür.

Eğer insanlarla internette ve real hayatta konuşup anlaşabiliyorsan asosyal değilsin.
Arkadaşlık bambaşka bir konudur, asosyallik değil seni anlaya bilen birinin olmamasıdır.

Ama unutma,kendin gibi sana inanan bir arkadaş aramak samanlıkta iğne aramak gibi bir olaydır.
Doğru diyorsun

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Oh oh bakıyorumda herkes asosyal ??

Tanimadiginiz veya karsi cinsten biriyle konusurken kekelemiyor, kızarmıyor ve düzgün bir diyalog kurabiliyorsaniz korkmayin gayet sosyalsiniz.
Arkadaslikla pek alakali gormeyin. Her iki yuzluyle konusmak sosyallik olamaz ?

Her asosyal sakin ve kapanık olur ama her sakin asosyal olmaz gibi bisey

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Oh oh bakıyorumda herkes asosyal ??

Tanimadiginiz veya karsi cinsten biriyle konusurken kekelemiyor, kızarmıyor ve düzgün bir diyalog kurabiliyorsaniz korkmayin gayet sosyalsiniz.
Arkadaslikla pek alakali gormeyin. Her iki yuzluyle konusmak sosyallik olamaz ?

Her asosyal sakin ve kapanık olur ama her sakin asosyal olmaz gibi bisey
Hocam peki bende çok etkilendiğim karşı cinsten biriyle konuşunca kekeleme yüz kızarma utangaçlık olması diğer her koşulda gayet düzgün sohbet kurmam nasıl bir dengesizlik hali a milli asosyal gibi bişey mi oluyor ?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Hocam peki bende çok etkilendiğim karşı cinsten biriyle konuşunca kekeleme yüz kızarma utangaçlık olması diğer her koşulda gayet düzgün sohbet kurmam nasıl bir dengesizlik hali a milli asosyal gibi bişey mi oluyor ?
Abazanlık oluyor hocam o asosyallikle karıştırmışsın ? ?
Yada ingiltere kraliçesi elizabethle felan ilişkili bir hastalık vardı o da olabilir ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Abazanlık oluyor hocam o asosyallikle karıştırmışsın ? ?
Yada ingiltere kraliçesi elizabethle felan ilişkili bir hastalık vardı o da olabilir ?
Demi sonra da gidip çirkinlere aşık oluyorum tabi güzelle diyalog kurma ya ne olacaydı.. çirkinler daha tripli burnu yüksekte bir de işin kötüsü ??

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Dışlanmışsa,bir takım tramvalar yaşamıssa ve insanların onlara yaptıkları yüzünden onlara tahamül edemediğinden dolayı asosyal olur.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
İçinde bulunduğu hayatta zevk almaya dair bir şey yoksa, sosyal hayat daha çok ilgisini çekebilir. Ayrıca daha önce birçok insanın gerçek yüzünü görmeye maruz kaldıysa insanlarla uğraşmaktan bıkıp kendi kabuğunda mutlu mesut yaşayabilir. Asosyallik göreceli bir kavram belki birisi gezmiyordur ama zamanında çok gezmiş bir faydasını görmemiş de olabilir :) Daha genel bakmak lazım olaya

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Ahah olabilir en son içindeki ateş dinmeyince sanırım dövüşmüş çok pis benzetmişler bunu.Belki ondan sonra doğru yolu bulmuş olabilir hanım ablamız ??
Ben şahsen tanımıyorum. Sanırım renkli gözlü sarışınlardan hoslandigimdan kaynakli ??