- Reaksiyon puanı
- 2,001
Bir insan neden asosyal olur?
Sahte gülemsemelere tahammülü olmadığı içinBir insan neden asosyal olur?
Ben hep bilgisiyar oynarım ıcıme kapanıkım arkadasım yok tabııkı arkadasım tek kuslarım var =)Neden olsun ? Çoğunlukla bunun sebebi çocukluğundaki yaşadığı travmalardan dolayı oluyor.
onlınede arkadaslarım var hep bılgısıyar oynuorumHer öyle evde duran çocuğa asosyal denemez 1, 2 tane gerçek arkadaşı vardır veya arkadaşlığı online sohbet yerine bağlı olabilir asosyal bana göre kimseyle iletişim kurmayan kişiye denir.
Gerçek asosyaller reelde hiç arkadaşı olmayan içine kapanıp 7/24 bilgisayar başında vakit geçirene denir. Kafa dengi birini bulamaz evde takılır yada sahte dostluklar yerine 1-2 tane gerçek arkadaş edinir ve kafa dengidir. Ben sahte dostluklar yerine 1-2 tane kada dengi arkadaşım yeter kafasındayım fazlasına gerek yok.Tamamen kişisel sorular.
Kimisi cidden insanlardan çekiniyor insanlar dısında başka şeyler ile arkadaşlık kuruyordur.
Kimisinin ise insanlara tahammülü kalmamıştır, onlardan uzak durmayı tercih ediyordur.
Buna asosyal denemez mesela benim de durum aynı ama gayet samimi olduğum buluşabileceğim kişiler yani yüzüne sahte gülmektense böyle olması çok daha iyi.onlınede arkadaslarım var hep bılgısıyar oynuorum
Ben de oleyım arkadasım yok reelde 7 24 pc oynuorum . bolesı daha ıyıGerçek asosyaller reelde hiç arkadaşı olmayan içine kapanıp 7/24 bilgisayar başında vakit geçirene denir. Kafa dengi birini bulamaz evde takılır yada sahte dostluklar yerine 1-2 tane gerçek arkadaş edinir ve kafa dengidir. Ben sahte dostluklar yerine 1-2 tane kada dengi arkadaşım yeter kafasındayım fazlasına gerek yok.
Doğru diyorsunAsosyal dediğin aslında fazla içine kapanık insan türüdür.
Eğer insanlarla internette ve real hayatta konuşup anlaşabiliyorsan asosyal değilsin.
Arkadaşlık bambaşka bir konudur, asosyallik değil seni anlaya bilen birinin olmamasıdır.
Ama unutma,kendin gibi sana inanan bir arkadaş aramak samanlıkta iğne aramak gibi bir olaydır.
Etrafı Tarafından DışlandığındanBir insan neden asosyal olur?
Hocam peki bende çok etkilendiğim karşı cinsten biriyle konuşunca kekeleme yüz kızarma utangaçlık olması diğer her koşulda gayet düzgün sohbet kurmam nasıl bir dengesizlik hali a milli asosyal gibi bişey mi oluyor ?Oh oh bakıyorumda herkes asosyal ??
Tanimadiginiz veya karsi cinsten biriyle konusurken kekelemiyor, kızarmıyor ve düzgün bir diyalog kurabiliyorsaniz korkmayin gayet sosyalsiniz.
Arkadaslikla pek alakali gormeyin. Her iki yuzluyle konusmak sosyallik olamaz ?
Her asosyal sakin ve kapanık olur ama her sakin asosyal olmaz gibi bisey
Abazanlık oluyor hocam o asosyallikle karıştırmışsın ? ?Hocam peki bende çok etkilendiğim karşı cinsten biriyle konuşunca kekeleme yüz kızarma utangaçlık olması diğer her koşulda gayet düzgün sohbet kurmam nasıl bir dengesizlik hali a milli asosyal gibi bişey mi oluyor ?
???Abazanlık oluyor hocam o asosyallikle karıştırmışsın ? ?
Yada ingiltere kraliçesi elizabethle felan ilişkili bir hastalık vardı o da olabilir ?
Demi sonra da gidip çirkinlere aşık oluyorum tabi güzelle diyalog kurma ya ne olacaydı.. çirkinler daha tripli burnu yüksekte bir de işin kötüsü ??Abazanlık oluyor hocam o asosyallikle karıştırmışsın ? ?
Yada ingiltere kraliçesi elizabethle felan ilişkili bir hastalık vardı o da olabilir ?
8 de bıraz duygusaldım dalga edıolardıDışlanmışsa,bir takım tramvalar yaşamıssa ve insanların onlara yaptıkları yüzünden onlara tahamül edemediğinden dolayı asosyal olur.
Allah çirkinlere akıl, fikir ve alçak gönüllülük versin o zaman hocam ??Demi sonra da gidip çirkinlere aşık oluyorum tabi güzelle diyalog kurma ya ne olacaydı.. çirkinler daha tripli burnu yüksekte bir de işin kötüsü ??
bu üsttekiNeden olsun ? Çoğunlukla bunun sebebi çocukluğundaki yaşadığı travmalardan dolayı oluyor.
buda dahilDışlanıyorsa, asosyal olur.
Şu foto ile amin de yazamıyorsun ya çok garip ve sakıncalı saçma bir durum oldu ??Allah çirkinlere akıl, fikir ve alçak gönüllülük versin o zaman hocam ??
Olsun olsun belki fotodaki hanim dini butun bir sahsiyettir ??Şu foto ile amin de yazamıyorsun ya çok garip ve sakıncalı saçma bir durum oldu ??
Ahah olabilir en son içindeki ateş dinmeyince sanırım dövüşmüş çok pis benzetmişler bunu.Belki ondan sonra doğru yolu bulmuş olabilir hanım ablamız ??Olsun olsun belki fotodaki hanim dini butun bir sahsiyettir ??
Ben şahsen tanımıyorum. Sanırım renkli gözlü sarışınlardan hoslandigimdan kaynakli ??Ahah olabilir en son içindeki ateş dinmeyince sanırım dövüşmüş çok pis benzetmişler bunu.Belki ondan sonra doğru yolu bulmuş olabilir hanım ablamız ??
Öyleyse çok şanslısın hocam bende tanışmamış olmayı dilerdim ??Ben şahsen tanımıyorum. Sanırım renkli gözlü sarışınlardan hoslandigimdan kaynakli ??