siz Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu nereden biliyorsunuz?
Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanımdan.
siz Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu nereden biliyorsunuz?
diğer mesajlarımı okuyun ben ayrım yapmıyorum doğru olanı söylüyorum ki kendimde müslüman değilim.Müslüman olsun ya da olmasın, din ayrımı yapmak ne kadar doğru?
Aynen öyle1881-1938 yılları arasında yaşamış olan Atatürk'ün hayatındaki doğruluğu YouTube'dan mı kanıtlanacak?
5 büyük devleti yerle bir etmiş tie ve çök büyük komutandırMadem öyle siz Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu nereden biliyorsunuz? Ayrıca o attığım videodaki adam çok büyük bir tarihci
Hain olduğu için türkseBir insan neden Atatürk'ü sevmez?
- Türk olmadığı için.
Diyeceğim ama Türkiye dışında onu ve başarılarını seven bir çok yabancı millet ve milletten insan var.
Sen nereden öğrendin. Sosyal Bilgiler dersinden mi?5 büyük devleti yerle bir etmiş tie ve çök büyük komutandır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hain olduğu için türkse
Sen kadir mısıroğlu dinleSen nereden öğrendin. Sosyal Bilgiler dersinden mi?
?Atatürk'ün 1 Kasım 1937'de mecliste yaptığı bir konuşmadan alıntı
Aziz milletvekilleri, dünyaca bilinmektedir ki, bizim devlet yönetimimizdeki ana programımız, Cumhuriyet Halk Partisi programıdır. Bunun kapsadığı prensipler, yönetimde ve politikada bizi aydınlatıcı ana çizgilerdir. Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz.
'' Gökten indiği sanılan kitap''
Kadir Mısıroğlu dinlemiyorum. Sen git tarih kitabı diye Atatürk'ün en sevdiği yemek kuru fasulyedir yazan kitaba para verSen kadir mısıroğlu dinle
Atatürk naptu din ve devleti ayurmadamı anlaBuna cevap veririm misin
?
Kadir Mısıroğlu dinlemiyorum. Sen git tarih kitabı diye Atatürk'ün en sevdiği yemek kuru fasulyedir yazan kitaba para ver
Peki atatürkü sevmemenin sebebi söyleBuna cevap veririm misin
?
Kadir Mısıroğlu dinlemiyorum. Sen git tarih kitabı diye Atatürk'ün en sevdiği yemek kuru fasulyedir yazan kitaba para ver
5 büyük devleti yerle bir etmiş tie ve çök büyük komutandır
Tm yanlis ama çanakale atatürk sayesinde tahmini sayesinde kazanırdıBak buda yanlış bir bilgi tarihi yanlış öğreniyorsunuz. Biz Milli Mücadele döneminde sadece Yunanistan ile savaştık. Fransa-İtalya ile sadece ufak çatışmalar. ( Onlarda resmi ordu tarafından değil Kuva-i Milliyeciler aracılığı ile. ) Rusya zaten Çarlık yıkıldı yeni Rusya bizle barış içinde. İngiltere desen 1 tane kurşun sıkmamışız İstanbul'u işgal etmelerine rağmen.
Bizim 5 büyüklerle savaştığımız yer Çanakkale cephesidir. Düşün orada 3 ay içinde 250 binin üzerinde Askerimiz şehit oldu. Milli mücadelede 3-4 yılda 15 bin 55 askerimiz şehit oldu.
Klasik bahanelerinizden biri de bu. Sen git önce adamakıllı tarih öğren, ondan sonra bana Osmanlı, Şeriat bla bla edebiyatı yaparsın.Kanun zoru dediğin hakerat diyor. Sizin kafanız osmanlı geri getircez seriat yaniden gelcek unutun bunu
Tm yanlis ama çanakale atatürk sayesinde tahmini sayesinde kazanırdı
Niye ban yedi buBuna cevap veririm misin
?
AahshqhewqhehwqhewqheqwewhqheqeqArkadaşlar her bir insanın vicdan hürriyeti vardır. Benim değer verdiğim bir insana herkes değer vermek zorunda değil. Aynı zamanda birinin değer verdiğine ben de değer vermek zorunda değilim. Herkes dilediğini düşünmekte özgürdür. Atatürk'ün yolunda gitmek isteyenler gitsin. Gitmek istemeyende gitmesin. Atatürk dönemi çoklu partiye geçseydik ve Atatürk'e muhalefet eden bir siyasetçi olsaydı ona hakaret mi edecektik? Sizler Atatürk'ü anlamamışsınız. Atatürk eleştirilmeyide istiyordu. Atatürk'ün nutkunu okumamış insanlar burda boş edebiyat yapıyor