Bir garip format

-erdo-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunum var anlatıyım ve bilen biri yardımcı olursa sevinirim

pc me format attım attığım ağ bağlantısından aldım herşey güzel gitti format bitti bide ne görüyüm programlarım duruyor ama klasörler silinmiş programlarımın carck dosyaları gitmiş fakat programlarım nasıl olduysa duruyor

acaba bu normalmidir

-erdo-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilmiyorum valla en son 4 sene önce format attım norton ghost kullanıyordum anlamadım

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım sen tam olarak format atmamışsın
yani sistemi silmeden üstüne kurmuşsun

normal şekilde format atmak istiyosan kur başladıktan sonra önce d ye sonra L sonra c sonra enter sonra tekrar enter diyi beklemen lazım

-erdo-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fakat ben adımları izledim gerçekten bi eksiklik hissettim hangi disk e format atacam diye soran olmadı acaba ağ bağlantısından aldığım için kaynaklanmış olabilirmi yoksa ben başında durmadım o adımı atlama olasılığı varmı

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
o adımı atlama olasıgılı yok c yi ve d yi silip yeniden oluşturman lazım pc meraklısınında dedigi gibi bölümleri silmemişsin.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bana kalırsa sen direk onar yapmışsın.Format atmamışsın :) Onar yapınca dediğin olur çünki...

-erdo-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugunde deyelim hatırlamıyorum ama onar işlemine basmış olabilirim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
bak sen ne yaptın biliyormusun
format atmadın zaten kurulu olan bir windows un üstüne bir windows daha kurdun aynı diske 2 windows kurulamayacağı için eski olanın klasörleri kaldı sistem uçtu
bu problemi bende yaşadım hatta o kalan klasör eski windows un kurulu olduğu diskte "windows.old" şeklinde adlandırılmıştır
sen tak cd veya dvd yi sisteminde kurulu olan diski biçimlendir daha sonra işlemlere devam et ;) sorun yaşarsan özel mesaj atabilirsin ;)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bak sen ne yaptın biliyormusun
format atmadın zaten kurulu olan bir windows un üstüne bir windows daha kurdun aynı diske 2 windows kurulamayacağı için eski olanın klasörleri kaldı sistem uçtu
bu problemi bende yaşadım hatta o kalan klasör eski windows un kurulu olduğu diskte "windows.old" şeklinde adlandırılmıştır
sen tak cd veya dvd yi sisteminde kurulu olan diski biçimlendir daha sonra işlemlere devam et ;) sorun yaşarsan özel mesaj atabilirsin ;)

Yanlış biliyosun aynı bölüme 2 sistem kurulabilir şahsen ben kendim kurdum

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bilen bir arkadaşın varsa yüzyüze konuşursan iyi olur.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşın klavyesinde shift, caps lock, nokta ve virgül Tuşları çalışmadığından olasa gerek...