• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir fıkra : Tayyip& Obama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert__

Doçent

Uploaded with ImageShack.us
Tayyip ile Obama ilk konuşmalarında birbirlerine hava atmaya başlamışlar... Obama Tayyip'e 'Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü 'diriltiriz' demiş.. Tayyip altta kalırmı hemen karşılık vermiş ve o da; 'Bizdeki teknoloji çok farkli,partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor' demiş...Ama Tayyip bir süre düşündükten sonra bir anda korkuya kapılmış desteksiz attığı iddia yüzünden..Hemen danismanlariniçagirıp attigi palavrayi anlatmış... 'Haftaya Obama geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?' diye sormuş Tayyip Danismanlardan biri hemen cevap vermiş:-'Obama ya ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu? Tayyip cevap vermiş:-'Hayir sormadik.'Danışman: O halde hiç korkmayin Basbakanim, alın Obama yı Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten Atatürkten kaçarken 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz !!!!! :)

zuhahahah gül gül öldüm yaw
pis.png

Konu kitlenene kadar gülebiliriz sanırım :D:D:D

ne komik ne komik bu arada bu fıkranın baykal versiyonlusu vardı

kliit vurulması gerekir siyaset her türlü yasak komikte olsa yasak ;)

tekelıne almıs ya Ataturku bazı cevreler baskaları gorunce kacar dımı !!!

cok komik bencede bu kadar saçma fıkra daha olamaz :)siyasi mesajlar yasak ama sunu merak ediyorum insanlar bu hükümmetten öncesine ne çabuk unutuyor :) tmm bu kötü ama bi öncekinden kat kat iyi ama hazımsızlık yaptı anlasılan !!!

Vay Anam Vay Atatürk Mezarından Kalksa İlk Önce Bıraktığı Partinin Adamlarından Utanç Duyar ,Saniyede 1 Km Garanti Veriyorum O Partililere:)

Bu Dahada Komik Oldu Bak Şimdi :):):)

Siyasi içerikli konulara yer veremiyoruz maalesef.

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...