Recep Tayyip Ne Zaman Koşar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Fıkrayı Fıkra amaçlı koysaydın gülerdim Amacı farklı :huh:

Allah Allah. :)

Fıkraların amacı nedir, onu araştır da gel. Fıkralar güldürürken düşündürür, düşündürürken de güldürür. Bu fıkrayı ben ilk duyduğumda ve yazdığımda güldürürken düşündürüyordu. Biri fıkrayı mecaz anlamıyla değil de gerçek anlamıyla düşünüp korkunca, düşündürürken güldürmeye başladı. :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Vayy körler sağırlar yine birbirini ağırlıyor...

Ben bunun bush ile ilgili olanını duymuştum. Başkan değişince sizde ilgili fıkrayı(!) güncellemişsiniz. Bu hoşuma gitti bak, kim derki Türkiye'deki tutucu ve yobaz, statüko sever millet sevmez sözde Atatürkçüler böyle bir yenilik gösterecek? Aferin aferin. Gözüme girmeye başladınız..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Danışman: Sayın başbakanım, Obama size ölüleri diriltebildiğini söylediğinde, kanıtlamasını istediniz mi?

R.T.E.: Hayır.

Danışman: O zaman sayın başbakanım, bırakın gelsin. O geldiğinde, kendisini Anıtkabir'e götürürüz. Ve dediği şeyi hatırlatarak, Atatürk'ü diriltmesini söyleriz. Eğer diriltemezse, siz kazanırsınız. Ama diriltirse, o zaman da zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız.

Bu Bölüm Hoşuma Gitti :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yazık çok yazık..Fıkralara bile siyasi görüş ve çıkar amacıyla gülenler var..

Hele bazı yorumların satır aralarında öyle cümleler okudum ki bu kadar sığ düşünen gençlerin olması beni üzdü.

Haklı veya haksız da olsa düşüncesini daha mantıklı temellere dayandırabilecek gençleri görmek isterdim.

XaqaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk Olarak benimde yaşım 17.Senin neye inandığın beni ilgilndirmez bu senin düşüncendir bunda tamamen özgürsün.Sana bişi sölicem tanrıya ininmadığını söylemişsin ben de sana böle bi espiri yazssam senin hoşuna gidermiydi.Kardeşim Hepimiz Türk vatandaşıyız ve Atatürkün yaptıklarıyla her şeyiyle gururduyoruz.Savaşlarda verdiğimz şehitlerimiz senin ve benim Atalarımız değil mi ? Sende bir Türk vatandaşısın ve benim kardeşimsin. Başka bir şeyi daha ilave etmek istiyorum demişsinki '' Milletimiz de cahil ve umursamaz. Bilinçli değiliz.''Bunu söylemen beni gerçekten çok üzdü bunları yapmadan önce düşünseydin acaba bunları yazarken birisini üzermiyim kırarmıydım diye.Bunları düşünüp ordaki bir kaç isimle oynasaydın böle bir tartışma olmazdı.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hayatımda bu kadar saçma fıkra görmedim duymadım.bu kadar siyasi propaganda yapıp da yok yapmadık yok şucu değilim yok bucu değilim demeyin.erdoğan kaçıp ne yapacak?nereye kaçacak?ve niye kaçacak?mantık olarak bu soruların cevabı olmadığı için bunu ben bir fıkra değil bir siyasi propaganda kabul ederim.başbakana saygısı olmayan kişinin kimseye saygısı olmaz herhalde.efendi olun adam olun

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yazık çok yazık..Fıkralara bile siyasi görüş ve çıkar amacıyla gülenler var..

Hele bazı yorumların satır aralarında öyle cümleler okudum ki bu kadar sığ düşünen gençlerin olması beni üzdü.

Haklı veya haksız da olsa düşüncesini daha mantıklı temellere dayandırabilecek gençleri görmek isterdim.

ZorhaK siyasi görüşlerimiz uyuşmak zorunda değil. Siyasi görüşüne saygı duyarım. Sen de otur, benim görüşüme karşı (eğer biliyorsan) bir fıkra yaz madem. Sonra da gelip burada konuşmayın lütfen. Bir fıkrayı da bu kadar alet ettiniz karşı ataklarınıza. Affınıza sığınarak "Yuh!" diyorum.

İlk Olarak benimde yaşım 17.Senin neye inandığın beni ilgilndirmez bu senin düşüncendir bunda tamamen özgürsün.Sana bişi sölicem tanrıya ininmadığını söylemişsin ben de sana böle bi espiri yazssam senin hoşuna gidermiydi.Kardeşim Hepimiz Türk vatandaşıyız ve Atatürkün yaptıklarıyla her şeyiyle gururduyoruz.Savaşlarda verdiğimz şehitlerimiz senin ve benim Atalarımız değil mi ? Sende bir Türk vatandaşısın ve benim kardeşimsin. Başka bir şeyi daha ilave etmek istiyorum demişsinki '' Milletimiz de cahil ve umursamaz. Bilinçli değiliz.''Bunu söylemen beni gerçekten çok üzdü bunları yapmadan önce düşünseydin acaba bunları yazarken birisini üzermiyim kırarmıydım diye.Bunları düşünüp ordaki bir kaç isimle oynasaydın böle bir tartışma olmazdı.

Tanrı'ya inanmadığımı söylemiş miyim? Söylemişsem de emin ol karşımdakini başımdan savmak için söylemişimdir. Yaratıcıya inanıyorum ve bunun kimseyi ilgilendirmediğini bildiğimden inanmadığımı söyleyip geçiyorum. Özellikle karşımdaki kişi önemsiz ve bağnaz biri ise, bunu yaparım. "Nereden açık bulsak da saldırsak..." mantığı ile yatıp kalkmayın.

Bana her türlü espiriyi yapabilirsin. Namusuma, şerefime, aileme laf gelmediği sürece her şeye gülerim ben. Yazıda senin namusuna, ailene, şerefine bir kasıt olmadığından susmanı öneririm sana. Kendini komik durumuna düşürüyorsun.

Türk milleti olarak bilinçsiziz. Üniversite öğrencilerimiz bile Genel Kurmay Başkanı'na seçimlerde oy vermeyeceğini söyleyecek kadar bilinçsiz mesela! Arada istisnalar yok değil, herkes gerizekalı demedim ben. Nerenizle okuyorsunuz, afedersiniz de?

Kırılmaman lazımdı o ifademe. Üstüne alınıyorsun ki kırılıyorsun demek.

hayatımda bu kadar saçma fıkra görmedim duymadım.bu kadar siyasi propaganda yapıp da yok yapmadık yok şucu değilim yok bucu değilim demeyin.erdoğan kaçıp ne yapacak?nereye kaçacak?ve niye kaçacak?mantık olarak bu soruların cevabı olmadığı için bunu ben bir fıkra değil bir siyasi propaganda kabul ederim.başbakana saygısı olmayan kişinin kimseye saygısı olmaz herhalde.efendi olun adam olun

Sen ne kadar adamsan, ben de o kadar adamım. Sen ne kadar efendiysen, ben de o kadar efendiyim. (Nokta!)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sığ düşünceler iki taraflı. Yapacak bir şey yok!

gomman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada siyaset içeren yazılar yazılmasın herkesin fikri ve vicdanı hür olmalı ama bu ülke en çok siyasi çekişmeler yüzünden geri kalmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...