Bir Casper Vakası Daha

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sorunu çözdüm. İlk önce bios tan Sata configuration bölümünde AHCI'yi IDE moduna geçirdim. Daha sonra Windows dvd sini taktım ve kurtarma seçeneklerinden Komut İstemi ile Chkdsk c: /f /r yaptım 1-2 saat süren taramanın ardından format atabildim ve şu an pc açıldı.

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dostum hdd sok baska pc ye bagla format at sonra laptopa bagla normal kurulum at kolay gelsın

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Dediğim gibi 6 senedir tek bir sorun yaşamadım , aldığımda windows vista idi , 7,8,8.1,Linux mint(13,14,15),Ubuntu, hatta android bile kurdum . 1 tek sorun ile karşılaşmadım. arkadaşımdada da casper var oda bilgisayar mühendisliğinde okuyor oda sorun ile karşılaşmadı. Lafı şuraya getireyim asus kadar kaliteli değil ama çok çok kötü bir markada değil . herşeyi markaya bulmamak lazım.

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Dediğim gibi 6 senedir tek bir sorun yaşamadım , aldığımda windows vista idi , 7,8,8.1,Linux mint(13,14,15),Ubuntu, hatta android bile kurdum . 1 tek sorun ile karşılaşmadım. arkadaşımdada da casper var oda bilgisayar mühendisliğinde okuyor oda sorun ile karşılaşmadı. Lafı şuraya getireyim asus kadar kaliteli değil ama çok çok kötü bir markada değil . herşeyi markaya bulmamak lazım.
Size iyi olanı denk gelmiş olabilir. Ancak benim bilgisayarla uğraşmadığım günüm yok nerdeyse o her marka elimden defalarca geçti ve en çok uğraştıranı ve arıza çıkaranıda kuşkusuz Casper.

http://forum.shiftdelete.net/dizust...-diz-ustu-bilgisayar-markasi.html#post3183497

Burda ki konuma da bakarsan çoğunluğun Casper dediğini göreceksin.