• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir anda root silindi (ilk konum :) )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YunusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar bu forumdaki ilk konum umarim ilgilenirsiniz :)

Arkadaşlar telefonum galaxy ace s5830. Telefonum rootluydu bircok uygulama kullaniyodum , sonra bi gun baktim rootlu uygulamalar acilmiyor. Root checker yukledim bu cihaz rootlu degil diyor. Hani bu konular hakkinda bilgi sahibiyim , rom falanda yuklemedim , super user fln silmedim.

Simdi tekrar root yapmaya calisiyorum ama cwm yuklu oldugu icin install zip from sd kart secenegi yok. Bayaa ugrastim choose zip from sd kart a girip root dosyasini sectim bu seferde super user uygulamasi silinmez hale(sistem uygulamasi) haline geldi. En son yaptigim islem , İnternetten apk olarak avg pro virus programi indirmekti , zaten programi sildim hemen.

Telefonda olan rootu uygulamalar:

market access
super user
swaper for root
Antutu cpu master
Gamecih
Cwm
LuckyPatcher

Arkadaslar bayaa bi uzun oldu lutfen kusura bakmayin. Bilgilerinizle beni aydinlatin.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bazen superuser böyle sorunlar yaratabiliyor. Deneyimlerim sonucu en stabil root uygulaması supersudur. Supersu zipini hafızaya atıp flashlayın sonra zaten çoğu programla superuser apksını silebilirsiniz.. http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-ace-s5830 linkini ayrı inceleyiniz.Kolay gelsin

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4