- Konuyu başlatan
Bip kullanıyorum zaten. Araştırdım sadece devlet istediği zaman verilere ulaşır oda sorun olmaz zaten.O zaman kullan dostum? Neden soruyorsun. Güvenilir. Mesajını at geç.
Bip kullanıyorum zaten. Araştırdım sadece devlet istediği zaman verilere ulaşır oda sorun olmaz zaten.O zaman kullan dostum? Neden soruyorsun. Güvenilir. Mesajını at geç.
Gizlilik politikasını okuduktan sonra geçmem,zaten Whatsapp'ı kullanmama sebebim bu.Bip kullanalım lütfen yerli yazılımın biraz morale ihtiyacı var.
E sorun olmaz ise neden böyle bir konu açtın?Bip kullanıyorum zaten. Araştırdım sadece devlet istediği zaman verilere ulaşır oda sorun olmaz zaten.
Konuyu açtığımda araştırmaya başladım zaten.E sorun olmaz ise neden böyle bir konu açtın?
Peki.Konuyu açtığımda araştırmaya başladım zaten.
Başka ülkeler yerine devletimizin verilerimize ulaşması daha iyi değilmi?Hepsi aynı halt. Birşey değişmeyecek.
Ben düşünmüyorum öyle,gizlilik politikalarını okudun mu?Hepsi aynı halt. Birşey değişmeyecek.
Hocam bip Whatsaptanda çok veri aliyo ve devlet erişimi var diye duydum yani devlete küfür fln edersen bipte iyi şeyler olmayabilirBip güvenilirmi?
Whatsapp yerine Bip'e geçtim.
Eğer veriler devlete gidiyosa sorun yok.
Kişisel olarak güvenilirmi?
Başka ülkeler yerine devletimizin verilerimize ulaşması daha iyi değilmi?
Kime gideceği ne fark eder? Bip'te kullanacak verilerinizi. WhatsApp kullanmak hâla daha mantıklı.Ben düşünmüyorum öyle,gizlilik politikalarını okudun mu?
Önemli olan o bilgileri 3.şahıs şirketlere pazarlıyor mu?Normalde en gizlisi güvenlisi Signal sadece tel nonuzu goruyo sonrada telegram oda sizin telnonuzi cihaz bilgilerinizi rehberimizdeki numaraları goruyo
yo,ben bip kullanmıyorum ki,telegram ve signal'inkini okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Kime gideceği ne fark eder? Bip'te kullanacak verilerinizi. WhatsApp kullanmak hâla daha mantıklı.
Ee, bu kahkaha saçmalığı ne oluyor birader?Hahahhaaahaaahahahhaaaaaa siz yanlış anlamışsınız devlet 82.816.250 kişiyi nasıl dinlesin???????????????????????
Benim dediğim devlet istediğinde verilere ulaşır zaten.
Siz yanlış anlamışsınız ben size gülmedim cümlenizdeki Devletin işi gücü yok, sizin mesajlarınızı okusun. dediğinize güldüm. Bu arada ben ERkeğim.(sizi destekledim siz yanlış anlamışsınız.)Ee, bu kahkaha saçmalığı ne oluyor birader?
Biz farklı bişey mi söylemişiz?
Ayrıca... Ben sana bişey de dememişim, alıntı falan da yapmamışım. Ki, seni doğru ya da yanlış anlayım. Kendi kendine gelin güvey olup, kahkaha basıyosun. Hem de onlarca...
Ayıp yahu...
Neyse, kusura bakma kardeşim. Özür dilerim kırdımsa. Galiba insan yaşlanınca reaksiyonu farklı oluyor.Siz yanlış anlamışsınız ben size gülmedim cümlenizdeki Devletin işi gücü yok, sizin mesajlarınızı okusun. dediğinize güldüm. Bu arada ben ERkeğim.(sizi destekledim siz yanlış anlamışsınız.)
Aynen Turkcell uygulaması...BİP Turkcell'in uygulaması değil mi?
WhatsApp yerine kullanılacak en iyi mesajlaşma uygulaması.Bip güvenilirmi?
Whatsapp yerine Bip'e geçtim.
Eğer veriler devlete gidiyosa sorun yok.
Kişisel olarak güvenilirmi?
Üç gün önce indirip kurdum. Watsapp'tan bir eksiğini görmedim. Bu arada rehberimdeki kişilerden 172'sinin de BİP'li olduğunu görünce hem çok şaşırdım, hem de sevindim. Artık bundan böyle BİP'le devam. Tabii Turkcell de watsapp gibi işi ticarete döküp saçma sapan işlere kalkışmadığı sürece...Aynen Turkcell uygulaması...
gitsin ne olacak ki devlet bizim devletimizBip turkcellin turkcell satılmadıysa veriler devlete gider.
bu alanda ar-ge çalışmalarına devletin destek vermediğini mi söylüyorsunuz ?Devletin yerli yazılımıma desteği az malesef. Ağlanacak halimize gülüyoruz?