Biosumu Nasıl Güncellerim.

Cesimay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Asus A8V-E SE modelli bir anakartım var bu anakartın güncelleme dosyasını sitesinden indirdim ama nasıl güncelliyeceğimi bilmiyorum.Eğer Mümkünse Adım Adım anlatabilirmisiniz.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Asus update programını indir
seçeneklerden" update bios from file " ı tıkla ve update dosyasını göster

sonra da gelen ekranda onayla seçimi

olay tamamdır

"Bios Güncelleme yapman gereksiz se bence yapma "

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bios güncelleme pc'de kalıcı hasarlara sebebiyet verebilir
Bunun için önemli bir sorunun yoksa güncellenem derim

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
her yeni bios daha iyidir düşüncesi yanlış,birçok yerde bios güncellemesi tavsiye ediliyor,fakat bu yanlış,şöyleki,bios güncellemesi gerekli ise yapılmalı,gerekli değilse yapılmamalı,yeni bir bios güncellersiniz sonrasında eski biosunu arar olursunuz,daha sorunlu bir hala gelebiliyor,yeni bos güncellemelerinde anakart,yeni bosun açıklamaları dikkatle okunmalı,gerçekten kayda değer ve anakartınızın ihtiyacı olduğuna kanaaat getirdiyseniz yeniliğin o zaman yeni bir bios yüklenmeli ,gerçekten ihtiyaç ise,her yeni bios çıktı güncellemek iyidir,yüklemek lazım düşüncesi tamammen yanlış bir düşünce,bir donanımı sistem görmüyordur,yada yeni bios açıklamasında sıcaklıklarla ilgili iyileştirme yapıldı,yada fan devri düşürüldü gibi bir bilgi olur ve bu gerçekten bir ihtiyaçtır böyle bir zamanda bios güncellenmeli,bunun dışında rastgele bios güncellenmemesi gerekir.