Bilgisayar açılırken anakart logosunun olduğu yerde donuyordu bende düzeltmek için bios u sıfırladım ve güncellemek için tekrar girmek istedim ama klavyedeki del tuşu veya windows 10 kurtarma menüsünden giremedim
sanırım biosunuz bozulmuşBilgisayar açılırken anakart logosunun olduğu yerde donuyordu bende düzeltmek için bios u sıfırladım ve güncellemek için tekrar girmek istedim ama klavyedeki del tuşu veya windows 10 kurtarma menüsünden giremedim
Daha önce girmiştimsanırım biosunuz bozulmuş
Win 11 mı kurdun daha önceBilgisayar açılırken anakart logosunun olduğu yerde donuyordu bende düzeltmek için bios u sıfırladım ve güncellemek için tekrar girmek istedim ama klavyedeki del tuşu veya windows 10 kurtarma menüsünden giremedim
Hayır bilgisayarım w10 proWin 11 mı kurdun daha önce
biosu güncelle ben yaptım düzeldi 11 den sonra oldu ondan sordumHayır bilgisayarım w10 pro
Bıos a giremiyorum o yüzden bıraya yazdım girebilsen bios güncelliycembiosu güncelle ben yaptım düzeldi 11 den sonra oldu ondan sordum
Sorunu çözdüm bilgisayardaa klavye mouse hariç bütün diğer aygıtları söküp denediğimde bios a girebildim yuvarlak uçlu klavye kullandım başka problem yaşayan olursa bu yöntem işe yarayabilirBilgisayar açılırken anakart logosunun olduğu yerde donuyordu bende düzeltmek için bios u sıfırladım ve güncellemek için tekrar girmek istedim ama klavyedeki del tuşu veya windows 10 kurtarma menüsünden giremedim