Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Binomo.com adlı site hakkında ne düşünüyorsunuz? Güvenilir mi? Çalışma sistemi nedir? Demo sürümü nedir,demo sürümünde de para kazanılıyor mu ?
Demo sürümünde sana şu kadar yatırsaydın şu kadar kazanacaktın gibi bi izlenim veriyorlar sende demo versiyonda baktım kazanıyorum diyorsun normale para yaptırıyorsun sonra kaybedince sen kaybettiğinle kalıyorsun, hadi bir alamet oldu ki kazandın paranı vermeyecekler şikayet etsen de birşey değişmez adamlar Lefkoşa/Kıbrıs'ta. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım seni bu yoldan çevirdiysem ne mutlu bana. ?
İnşallah sadece demo sürümle kalırsınız ?Demo sürümü deniyorum bakalım ne olacak![]()
İnşallah sadece demo sürümle kalırsınız ?
Madem kazanıyorlar YouTube'dan aldığı kazancı yatırsın daha çok kazansın yalandan video yapmanın gereği yok. ?Demo sürümde kazanıyorum bide bazı youtuberlar bu sitesinin reklamını yapıyorlar siteye gir sende kazan felan .![]()
Merhaba,
Başta sizin de dediğiniz gibi, demo hesapta kazandırıp gerçek hesapta kaybedeceğime dair önyargım vardı. Fakat bir arkadaşımın kazandığını söylemesi üzerine sitede gerçek hesap açtım ve kazanmaya başladım. Başlangıç için 100tl attım ve çekebilecekmiyim diye denedim. 3 Gün içerisinde 580tl yaptım ve cepbank yardımıyla paramı kolayca hesabıma aktardılar. Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim siteyi aktif kullanıyorum.
Ödeme methodu olarak jeton hesabı açmanızı öneririm ben. Doğrulamayı geçtikten sonra para yatırıp çekmek çok daha hızlı oluyor.Burak bey hangi ödeme yöntemini kullandığınızı öğrenebilir miyim acaba?
Peki doğrulamayı geçmek kolay mı? Doğrulama kısmında çok uğraştırdıklarını duymuştum doğru mudur acaba?Ödeme methodu olarak jeton hesabı açmanızı öneririm ben. Doğrulamayı geçtikten sonra para yatırıp çekmek çok daha hızlı oluyor.
Bir mailleşme süreci oluyor sizden birkaç belge kimlik doğrulaması vs. istiyorlar sonuçta yurtdışından ödeme alıyorsunuz ve paranızı başkalarına vermelerini istemezsiniz.Peki doğrulamayı geçmek kolay mı? Doğrulama kısmında çok uğraştırdıklarını duymuştum doğru mudur acaba?
Anladım teşekkür ederim son bir sorum daha olacak benim. Ben bu doğrulamayı her para çekme talebinde geçmek zorunda kalacak mıyım?Bir mailleşme süreci oluyor sizden birkaç belge kimlik doğrulaması vs. istiyorlar sonuçta yurtdışından ödeme alıyorsunuz ve paranızı başkalarına vermelerini istemezsiniz.
Hayır bir kere geçtikten sonra tekrar gerek olmuyor. Özellikle jeton hesabınızı açtıktan sonra hızlıca para çekip yatırabilirsiniz.Anladım teşekkür ederim son bir sorum daha olacak benim. Ben bu doğrulamayı her para çekme talebinde geçmek zorunda kalacak mıyım?
Teşekkür ederim çok sağolun.Hayır bir kere geçtikten sonra tekrar gerek olmuyor. Özellikle jeton hesabınızı açtıktan sonra hızlıca para çekip yatırabilirsiniz.
Rica ederim, bol kazançlar hocamTeşekkür ederim çok sağolun.
Sadık bey ben de yatırım yapmak istiyorum da acaba bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?Merhabalar, binomoyu birkaç aydır kullanıyorum, kısa yoldan para gibi cümleleri duyduğunuzda şüphelenmekte haklı olabilirsiniz fakat ben aylardır binomo üzerinden para kazanıyorum ve ödemeyi de jeton cüzdanıma şak diye aktarıyorlar. Yani bu konuda binomodan emin olabilirsiniz arkadaşlar. Bir sorununuz vs. olduğu zaman destek birimi de gayet ilgili ve alakalı davranıyor.
Dostum yatırım tavsiyesi yapamam fakat zaten binomonun demo hesabını kullanıp eğitimi geçtikten sonra basitçe kullanabileceğinizi düşünüyorum.Sadık bey ben de yatırım yapmak istiyorum da acaba bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir ?
Ben site kullanımı olarak değil de taktik için sormuştum hocam fakat youtubedan bir kaç taktik videosu buldumDostum yatırım tavsiyesi yapamam fakat zaten binomonun demo hesabını kullanıp eğitimi geçtikten sonra basitçe kullanabileceğinizi düşünüyorum.
O taktikleri de deneyebilirsiniz zaman geçtikçe kendi analizlerinizi yapıp stratejiler oluşturmaya başlayabilirsiniz.Ben site kullanımı olarak değil de taktik için sormuştum hocam fakat youtubedan bir kaç taktik videosu buldum
Saolasın hocam.O taktikleri de deneyebilirsiniz zaman geçtikçe kendi analizlerinizi yapıp stratejiler oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Rica ederim, Jeton hesabı açmayı unutmayın öyle daha hızlı para yatırıp çekebilirsiniz.Saolasın hocam.
Herkes Jeton hesabı diyor zaten mutlaka açacağım teşekkürler.Rica ederim, Jeton hesabı açmayı unutmayın öyle daha hızlı para yatırıp çekebilirsiniz.
Benim binomo kullanan arkadaşlara sorum var ben doğrulamayı geçtim paramı çektim fakat her seferinde bununla uğraşacak mıyım?Dostum yatırım tavsiyesi yapamam fakat zaten binomonun demo hesabını kullanıp eğitimi geçtikten sonra basitçe kullanabileceğinizi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşım, doğrulamayı bir kere geçtiysen bundan sonraki çekimlerin için tekrar verifikasyondanBenim binomo kullanan arkadaşlara sorum var ben doğrulamayı geçtim paramı çektim fakat her seferinde bununla uğraşacak mıyım?
Jeton cüzdanı nedir banka hesabı gibi bir şey mi?Ben site kullanımı olarak değil de taktik için sormuştum hocam fakat youtubedan bir kaç taktik videosu buldum
Jeton hesabını paypal gibi düşün dostum o platform üzerinden para yatırıp çekiyorsun böylece işlemlerinJeton cüzdanı nedir banka hesabı gibi bir şey mi?
Ha anladım hocam teşekkür ederim herkes jeton diyip durmuş ben de açayım bari bir tane.Jeton hesabını paypal gibi düşün dostum o platform üzerinden para yatırıp çekiyorsun böylece işlemlerin
hızlanmış oluyor.
Muhakkak aç dostum, bol kazançlarHa anladım hocam teşekkür ederim herkes jeton diyip durmuş ben de açayım bari bir tane.