verengel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Peki jeton hesabı kullanınca ne oluyor?Yani 3 iş günü diyorlar ama o kadar sürmüyor.
Peki jeton hesabı kullanınca ne oluyor?Yani 3 iş günü diyorlar ama o kadar sürmüyor.
Jeton cüzdanı elektronik hesap olduğu için daha hızlı eline ulaşıyor paran, çekme talebinden hemen sonra hesabına geçiyor.Peki jeton hesabı kullanınca ne oluyor?
Doğrulama istemiyor mu jeton hesapta?Jeton cüzdanı elektronik hesap olduğu için daha hızlı eline ulaşıyor paran, çekme talebinden hemen sonra hesabına geçiyor.
Her ödeme yöntemi için ilk defaya mahsus doğrulama ister. Sadece ilk çekimde ama.Doğrulama istemiyor mu jeton hesapta?
Peki herhangi bir sorun çıkartmak istediler mi? Ya da işi yokuşa sürmek ?Her ödeme yöntemi için ilk defaya mahsus doğrulama ister. Sadece ilk çekimde ama.
Hayır aksine destek ekipleri çok yardımsever, yani onca insanla uğraşmalarına rağmen gayet yardımseverler.Peki herhangi bir sorun çıkartmak istediler mi? Ya da işi yokuşa sürmek ?
Şaşırdım, ben farklı duymuştum. Paraya çöküyorlarmış falanHayır aksine destek ekipleri çok yardımsever, yani onca insanla uğraşmalarına rağmen gayet yardımseverler.
Hahahaha yıllardır olan bir platform ve gayet güvenilir dostum merak etmeyinŞaşırdım, ben farklı duymuştum. Paraya çöküyorlarmış falan
Sağolasın hocam teşekkür ederim yardımların için ben de başlıyorum.Hahahaha yıllardır olan bir platform ve gayet güvenilir dostum merak etmeyin
Rica ederim bol kazançlar diliyorumSağolasın hocam teşekkür ederim yardımların için ben de başlıyorum.
Size de hocamRica ederim bol kazançlar diliyorum
Ben kullanıyorum hocam buyrun.Mobil uygulamayı kullanan var mı arkadaşlar?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam?Ben kullanıyorum hocam buyrun.
Yani toplamda 4 ayı geçmiştir diye düşünüyorum.Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam?
Memnun musunuz peki?Yani toplamda 4 ayı geçmiştir diye düşünüyorum.
Yani ben normalde bilgisayar üzerinden yapıyordum işlemlerimi, reklamlarında mobil uygulamaya denk geldim ve denemek için girdim gayet memnunum.Memnun musunuz peki?
Arayüzü kullanışlı mı websitesi gibi ?Yani ben normalde bilgisayar üzerinden yapıyordum işlemlerimi, reklamlarında mobil uygulamaya denk geldim ve denemek için girdim gayet memnunum.
Websitesinden daha da pratik bir arayüzü olduğunu söyleyebilirim aslında.Arayüzü kullanışlı mı websitesi gibi ?
İstediğimiz menüye pariteye kolayca ulaşabiliyor muyuz yani?Websitesinden daha da pratik bir arayüzü olduğunu söyleyebilirim aslında.
Valla dediğim gibi hocam gayet kullanışlı ve basit.İstediğimiz menüye pariteye kolayca ulaşabiliyor muyuz yani?
Peki telefonda ısınma veya kasma donma yapıyor mu?Valla dediğim gibi hocam gayet kullanışlı ve basit.
Ben de Iphone 6s var hiç sorun yaşamadım dostum şimdiye kadar.Peki telefonda ısınma veya kasma donma yapıyor mu?
Bende de 7 var o zaman sıkıntı çıkarmaz heralde.Ben de Iphone 6s var hiç sorun yaşamadım dostum şimdiye kadar.
Tabii hiç sorun yaşamazsın hocam mobil uygulamayı tavsiye ederim ben çok kullanışlı.Bende de 7 var o zaman sıkıntı çıkarmaz heralde.
Bağlantı problemi oluyor mu peki hocam bazı uygulamalarda internet gidiyorTabii hiç sorun yaşamazsın hocam mobil uygulamayı tavsiye ederim ben çok kullanışlı.
Ben şuana kadar öyle bir sorun yaşamadım.Bağlantı problemi oluyor mu peki hocam bazı uygulamalarda internet gidiyor
Peki teşekkürler hocam saolasın cevap verdiğin içinBen şuana kadar öyle bir sorun yaşamadım.
Rica ederim dostum ne demek, bol kazançlarPeki teşekkürler hocam saolasın cevap verdiğin için