kovaler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Eyvallah hocam sana da bol kazançlar.Rica ederim dostum ne demek, bol kazançlar
Eyvallah hocam sana da bol kazançlar.Rica ederim dostum ne demek, bol kazançlar
Ben aylardır kullanıyorum 5-6 kere de para çektimBen de başlayacağım da bilemiyorum daha önceden parasını çekmiş olan var mı acaba?
Çekebildin mi yani paranı inanamıyorumBen aylardır kullanıyorum 5-6 kere de para çektim
Hahaha Çektim tabii ki neden inanmıyorsunÇekebildin mi yani paranı inanamıyorum
Hiç zorluk çekmeden mi ?Hahaha Çektim tabii ki neden inanmıyorsun
Hayır hiç zorluk çekmedim para çekme talebinde bulundum doğrulamayı geçtim hesabıma aktardılarHiç zorluk çekmeden mi ?
Yav ne bileyim bir sürü olumsuz yorum var ben de başlamak istiyorum ama onları görünce paramı çekemem diye korkuyorumHayır hiç zorluk çekmedim para çekme talebinde bulundum doğrulamayı geçtim hesabıma aktardılar
Ya sen onlara ne bakıyosun Doğrulamayı geçemeyen siteye sallıyorYav ne bileyim bir sürü olumsuz yorum var ben de başlamak istiyorum ama onları görünce paramı çekemem diye korkuyorum
Doğrulama ne oluyor kiYa sen onlara ne bakıyosun Doğrulamayı geçemeyen siteye sallıyor
Para çekme talebinde bulunduktan sonra doğrulamadan geçmen gerekiyorDoğrulama ne oluyor ki
Ne işe yarıyor bu neden var yaniPara çekme talebinde bulunduktan sonra doğrulamadan geçmen gerekiyor
Kimlik doğrulamasıymış bu hocam, yani parayı çekmek isteyen kişi ile hesabın ve kartın sahibi aynı mı diye bakıyorlar.Ne işe yarıyor bu neden var yani
Ne gerek var ki böyle bir şeye milleti uğraştırıyorlar işte yaKimlik doğrulamasıymış bu hocam, yani parayı çekmek isteyen kişi ile hesabın ve kartın sahibi aynı mı diye bakıyorlar.
Paranı başkası çekmesin diye olabilir mi acabaNe gerek var ki böyle bir şeye milleti uğraştırıyorlar işte ya
Olabilir ama yine de gereksiz.Paranı başkası çekmesin diye olabilir mi acaba
Bu sistem bu tür sitelerin hepsine var hocam kullanıcının güvenliği amacıyla kullanılıyor yani geçmesi de zor değil zaten.Olabilir ama yine de gereksiz.
Geçemeyenler neden geçemiyor pekiBu sistem bu tür sitelerin hepsine var hocam kullanıcının güvenliği amacıyla kullanılıyor yani geçmesi de zor değil zaten.
Başkasının kartına para çekmek istiyorlar, kendi banka hesapları olmayan vs insanlar yani hocam sebep buGeçemeyenler neden geçemiyor peki
Kendi kartımız olduğu sürece sorun yaşamıyoruz yaniBaşkasının kartına para çekmek istiyorlar, kendi banka hesapları olmayan vs insanlar yani hocam sebep bu
Hayır kendi kartınla kendi hesabına çekmek istedikten sonra 2-3 gün sonrasında paran hesabındaKendi kartımız olduğu sürece sorun yaşamıyoruz yani
Anladım cevapladığın için teşekkür ederimHayır kendi kartınla kendi hesabına çekmek istedikten sonra 2-3 gün sonrasında paran hesabında
Rica ederim hiç sorun değil.Anladım cevapladığın için teşekkür ederim