Bim'de Logitech Kablosuz Mouse 19.90TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
bende aldım mausu ama yan etkilerin okudunmu ? yalnıs kullanımda radyasyona maruz kalabilrsin diyor belli bir mesafedennano alıcısi ile maus lacısın arasında söz teması olamyacak diyor. bu beni bagı korkutttu :S bide fazla uzak mesafede kullanırsan oluyorrmus içinden cıkan kagıtları okusan iyi olurudu

Okumuştum ama bu mesajın üstüne bi daha okudum. Yanlış okumuşsun ve okuduğunu yanlış anlamışsın. :D

Orada lazer çıkışına direk bakmayın diyor. Lazer ışınına zaten hiçbir zaman hiçbir üründe bakılmaması gerekiyor, bu temel kuraldır. Bu tüm mouselar için ve lazerin kullanıldığı tüm cihazlar için geçerli bir durum. Bunun dışında başka bir uyarısı yok.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
geçenlerde tenosa dan şu ürünü aldım, klavyesini kullanıyorum ama mouse u hiç hoşuma gitmediği için kullanmıyorum. alıcısı klavyeyle ortak olduğu için de mouse u nasıl elimden çıkarırım bilmiyorum.

microsoft_MFC-00018_b.jpg

Şu an kullandığım mouse Logitech G3. o kadar memnunum ki, bu bozulsun aynısından yine alıcam. o bozulursa yine aynısında alıcam :)

logitech-g3.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yarın bime bakmak gerek bıktım şu takır tukur ses yapan mouse'dan. :D Değiştirmeye de üşeniyordum zaten. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Fareyi biraz önce gidip aldım tekerlekten ses çıkmaması çok hoşuma gitti :D konuyu açan arkadaşa teşekkürler. :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bende kucuk bi bluetooth cihazi almak istiyorum. sonra telefonumu bilgisayara bluetooth ile baglicam, ve telefonun dokunmatik ekraninda elimi gezdirerek fareyi kontrol edicem. not vifi ole yaparsaniz, ekrani goremeyeceginiz uzaklikta bile ise yarar.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Başka ne çeşitler var acaba ?

TUR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah iki BİM'e gittim kalmamış. :angry: Halbuki dün BİM'e gidip bişey alıp çıkmıştım. Telefonla konuşurken BİM'e gidilmezmiş onu öğrendim, dikkati dağılıyor fırsatları göremiyor insan. :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bizim burası teknoloji özürlü gidip alsammı ki ? :D

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Okumuştum ama bu mesajın üstüne bi daha okudum. Yanlış okumuşsun ve okuduğunu yanlış anlamışsın. :D

Orada lazer çıkışına direk bakmayın diyor. Lazer ışınına zaten hiçbir zaman hiçbir üründe bakılmaması gerekiyor, bu temel kuraldır. Bu tüm mouselar için ve lazerin kullanıldığı tüm cihazlar için geçerli bir durum. Bunun dışında başka bir uyarısı yok.

Olabilir böyle hatalar :D aklım baska yerdeydi heralde veya öyle algılamak geldi ... :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
aman ne uğraşıcam :D zaten bir tane inca iwm - 200R wireless mouse var :D

muammerrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bu mousedan aldım fakat şöyle bir sorum olacak bu mouseın üstündeki yanan ışık bende açınca yanıyor 5-10 sn sonra kendılıgınden sönüyor sizdedemi öyle acaba.?

muammerrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşşekkür ederim cevabınız için kafamdan bir ? gitmiş oldu ;)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
O ışık kırmızı olduğunda pil azalmış oluyormuş haberiniz olsun.

muammerrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hatta o zaman yanıp sönmeye başlıyormuş galiba.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hala bulunuyormu arkadaşlar? bütün bimlerde olmaz olsa bile yalan olmuştur dedik vazgeçtik, yarın bir baksam çıkarmı dersiniz pek rağbet yok galiba??

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hala bulunuyormu arkadaşlar? bütün bimlerde olmaz olsa bile yalan olmuştur dedik vazgeçtik, yarın bir baksam çıkarmı dersiniz pek rağbet yok galiba??

Ben ikinci gününde gittim baktım hem arifiyede hem adapazarında bulamadım. Üzerinden bayağı geçti kalan şehir olduğunu sanmıyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Ben ikinci gününde gittim baktım hem arifiyede hem adapazarında bulamadım. Üzerinden bayağı geçti kalan şehir olduğunu sanmıyorum.

Bizim mahallede 3 tane bim var. 3 tanesinde de mevcut :D Toplamda 15 adeti bulur sanırım :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
vay anısını daha çok kararsız kaldım:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arifiyede bile bittiyse her yerde bitmiştir dedim ama :D Neresi orası? :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Konya :D bizim mahalle teknoloji özürlü biraz. Arkalı önlü 300 Hane varsa 10 tanesinde anca adsl vardır :D Bilgisayarlı evleri tahmin etmek istemiyorum :P

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Bizim buradaki (İst-Beylikdüzü) Bim'lerde aynı gün hemen tükendi. :D

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende dün aldım :) iki tane daha kalmıştı öyle diyordu adam :)