erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100

07 Ekim'den itibaren mağazalarımızda stoklarla sınırlıdır.
| |||||||||||||||||||||||||||||
Logitech M180'nin Özellikleri:
Nano alıcıyı mouseun içinde saklayabilme
Tak ve çalıştır özelliği
Akıllı pil yönetimi ve uzun pil ömrü
Işıklı pil seviye göstergesi
Detayları büyütmeye yarayan büyüteç özelliği
Sağ ve sol elle kullanabilme
Açma/kapama düğmesi
PC ve Mac desteği
Basit kurulum. 2,4 GHz kablosuz güvenilirlik. Dizüstü bilgisayarın dokunmatik yüzeyi size daha fazla konfor ve kontrol sunar.

Oldukça kolay.
Kurulum çok basit. Ürünle birlikte verilen pili takın, kablosuz Nano alıcının fişini prize takın ve kullanmaya başlayın.

Tak ve unut
Kablosuz, USB nano alıcı her zaman kullanıma hazır. Bir kere fişini takın ve unutun.

Bağlı kalın
Logitech® Advanced 2.4 GHz kablosuz, gecikme veya kesinti korkusu yaşamadan hızlı ve güvenilir bağlantı imkanı sunar.
Not: Bugün bu ürünü aldım ve şu an kullanıyorum. Yorumum şu şekilde:
Ürünle birlikte bir adet Duracell pil geliyor yani hemen anında kullanabilirsiniz.
Öncelikle ürün elime çok iyi oturdu bunu da peşin peşin söyleyeyim.
Nano alıcıyı takar takmaz kullanmaya başladım, hiç bir kurulum işlemi falan yapmadım. Direk tak-çalıştır.
Odamın bir ucundan diğer ucuna (6-7 metre) algılayıp algılamadığı testini yaptım ve başarılı bir şekilde bu testi geçti.
Ayrıca nano alıcıyı mouse içinde taşıyabiliyoruz, bu sayede kaybolmayacağını umuyorum

Altında açma kapama düğmesi bulunması pil tasarrufu açısından iyi düşünülmüş. Ayrıca pil tüketimi konusunda araştırma yaptım gerçekten bu konuda başarılı bir ürün olduğu söyleniyor.
Fiyat-Performans açısından bence 10 üzerinden 9 alır.
İhtiyacınız varsa yarın Bim'e uğrayın derim.