kpln04
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
kliksada exper notebook 900 tl tablet hediyeli exper ürünleri nasıl sizce alması mıyım
kliksada exper notebook 900 tl tablet hediyeli exper ürünleri nasıl sizce alması mıyım
400 değilde 600tl discovery general mobile var. gayet güzel
Düşük seviye notebok ve tablet istiyorsan alabilirsin, ama ürünleri beğenmedim hiç.
bence hiç bulaşma i3lü notebook ama kasa kalitesi kötü elinde kalır 7 kuramazsın kursanda servise verdiğinde tekrar 8 le geri gelir servisi kanser eder bu arada.kliksada exper notebook 900 tl tablet hediyeli exper ürünleri nasıl sizce alması mıyım
ya lutfen yapmayun ben aldim size soyle anlatayimHocam bu ürün piyasadan çekildi bim nerden bulmuş bilmiyorum satışı yok ürünün. Subway surfersten öteye gidebileceğinizi sanmıyorum oyunda
Yavaşlama olayını abartmışsınız.Alınmaz, onun yerine iOS işletim sistemli iPad alınır 1.500 TL verilip. Ayrıca şu kadar katı, bu kadar katı demeyin. Çok başarılı cihazlar yapıyorlar gerçekten. Eğer küçük boyutlu bir cihaz istiyorsan iPad Mini rahatlıkla alınabilir. Eğer o parayı veremem dersen Android olarak Nexus veya Asus önerebilirim. Ama emin ol; android bir süre sonra çok yavaşlıyor ve internette sayfaları aşağı-yukarı bile yapamıyorsun.
hiç bulaşma hi-level bak.
teknosa,bimeks'e bak ordan ucuzsa al.Bim'de şuan 8 gb micro sd 12,50 TL ye satılıyor. Sizce alınabilir mi ?
Kablolu bağlayamazsın. Piyasada bulunan hiçbir tablette RJ-45 yuvası olduğunu sanmıyorum.ethernet girişi varmı acaba yoksa kablolu internete nasıl bağlarım lütfen yardım
Yok artık tablette ethernetle mi bağlanır?..ethernet girişi varmı acaba yoksa kablolu internete nasıl bağlarım lütfen yardım