Bimde exper tablet 159 lira...

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kliksada exper notebook 900 tl tablet hediyeli exper ürünleri nasıl sizce alması mıyım

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Böyle tablet alıcaksanız çok fazla bişey beklemiyiceksin internete girip bir iki tane ufak oyun yükliyiceksin

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oyun oynarım diyorsan hiç bulaşma. Sadece internete girip, office programları kullanıcaksan düşünebilirsin tabi.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
samsung galaxy tab 2 10.1 al gitsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung galaxy tab 2 10.1 al gitsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihaz güzel fiyatına değer sabah 9 da sıraya girip aldım 2 tane getirdikleri için hemen alındı bn 2. ye yetiştim cihaz elimde mükemmel değil ama idare eder

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
kliksada exper notebook 900 tl tablet hediyeli exper ürünleri nasıl sizce alması mıyım
bence hiç bulaşma i3lü notebook ama kasa kalitesi kötü elinde kalır 7 kuramazsın kursanda servise verdiğinde tekrar 8 le geri gelir servisi kanser eder bu arada.

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu ürün piyasadan çekildi bim nerden bulmuş bilmiyorum satışı yok ürünün. Subway surfersten öteye gidebileceğinizi sanmıyorum oyunda
ya lutfen yapmayun ben aldim size soyle anlatayim
+ lar
Bu fiyTa;
super dokunmatik inanamassiniz
gta 3 0 kasma subway mis peh
720 p video
hdmi girisi
andoid zamnla kasn bir sstem ama bi on uygula yikledim ve tek ihtiyacim olan task manager widget bir dokunmayla tum probpmler cozuldu.
batarya (isigi kisin %90 da aliorum 6-7 bolum how i met your mother (120dk) %60 sarj kalmis)
- leri
kamera. (acik acik soyliim gercekten kotu oyle boyle degil cok kotu on kameera anlatilmaz zaten kamera yok farzedin)
aali 4 gun oldu arka taraf hasat dikkatli kullanin cok cabuk czilo on cama filtre arkayada kapak
tusu yok bir tek kapama acma tusu var nasil ss alicam ?

kisaca her seyi yaparsiniz ama fotograf ? cik olmazo is
edit : ------ ozellik ; boyle klavyenin &7#*?%%?€€&*

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim arkadaş cocuguna aldı oyun oynasın dıye ondada işini görüyor ama sd kartttaki videoları tablete yuklemeyi beceremedim ingilizce yamaya başlıyor çözemiyorum...amamı türkçe değil sanırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alınmaz, onun yerine iOS işletim sistemli iPad alınır 1.500 TL verilip. Ayrıca şu kadar katı, bu kadar katı demeyin. Çok başarılı cihazlar yapıyorlar gerçekten. Eğer küçük boyutlu bir cihaz istiyorsan iPad Mini rahatlıkla alınabilir. Eğer o parayı veremem dersen Android olarak Nexus veya Asus önerebilirim. Ama emin ol; android bir süre sonra çok yavaşlıyor ve internette sayfaları aşağı-yukarı bile yapamıyorsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu tableti inceledim bime gidip onun için bunda bir sorun bulmuyorum gidip sizde inceleseydiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu ürün 7 şubat 2014 tarihinde bim mağazalarında var gözüküyor fiyatı da çok cazip özellikleri de fena değil fakat ben bu ürünü exper web sitesinde bulamadım anlamadım ürün piyasadan kalktıysa nasıl bim satacak ?:)

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alınmaz, onun yerine iOS işletim sistemli iPad alınır 1.500 TL verilip. Ayrıca şu kadar katı, bu kadar katı demeyin. Çok başarılı cihazlar yapıyorlar gerçekten. Eğer küçük boyutlu bir cihaz istiyorsan iPad Mini rahatlıkla alınabilir. Eğer o parayı veremem dersen Android olarak Nexus veya Asus önerebilirim. Ama emin ol; android bir süre sonra çok yavaşlıyor ve internette sayfaları aşağı-yukarı bile yapamıyorsun.
Yavaşlama olayını abartmışsınız.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
tarihi eser olan netbook ta android 2,2 vardı bozulana kadar ağırlaşmadı internette sayfalar akıcıydı yabancıdiziizle'den x files'ı rahatça izledim stok tarayıcısı ile ağırlaşma abartı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bu tablet alınır mı ? kardeşim tablet alıcam diye tutturdu bende expere güvenmiyorum , bu tablet iş yapar mı yoksa donma sorunlarıyla uğraşırmıyız ?