Yeni Evli Çiftin Ev Halleri - ikea 2009 ikea katalogu ikea reklamı dansçılar ilginç reklam yeni evliler robert muraine
bu video mu?
Buysa bunu indirip mp3 e çevirip idare edebilirsin..
yok bu değil ama uğraştığın için çok teşekkür ederim
Yeni Evli Çiftin Ev Halleri - ikea 2009 ikea katalogu ikea reklamı dansçılar ilginç reklam yeni evliler robert muraine
bu video mu?
Buysa bunu indirip mp3 e çevirip idare edebilirsin..
harbı yauw bılen yok mu bı turlu bulamadımYouTube - Ufo gören masum köylü
Ben çıkartamadım ama özlemişim baya bi güldüm buyrun bilen varsa yazsın![]()
belkı sarkıdan esınlenerek o espırıyı yapmıslardrYaw ole bi sarki yok hala anlayamadinizmi dikkat et sozlerine
motherfucka ye yo motherfucka ye yo motherfucka ye yo :s baska soz yok sadece o kisimlik olan bi parca kendi imkanlariyl yapmislardir yada bi gruba soletmislerdir espri olsun die war orda o sarki ( belki anama kufredio nerden blcem -- bu grup daha genc anani taniyo olamaz - anani ... Ye yo anani s... Yeyo ) birazcik mantikli dusunun :s
tv de komik videoları gösteren bir programda
komik video da
yol kenarında bar cafe gibi bi yerde çalışan bi adam hergün aynı saatte yola çıkıp
bir arabanın geçmesini bekliyor ve hergün geçiyor arabada bir müzk çalıyor barda çalışan adam sadece bir kelimesini ve müzigi duyuyor(her seferinde aynı kelimeyi ) ve çalışırken bunu söylüyor.
şerabbbaaaaaa şerabbaaaaa
şerabbaa veya serabba gibi birşeydi hatırlayan var mı ?
Şapşal bir kıza kurbağa prens ve ikea kataloğu getiriyorlar, kız şapşal mimiklerle prensine cilve atarken paspas üstündeki kataloğu görünce kendinden geçiyor. işte tam o sırada çalan çığırtkan bayan vokalli şarkı.arkadaşlar ben yeni ikea reklamının videosu arıyorum hani kız ve erkeğin önlerine çok güzel birşeyler sunuyorlar ama onlar yeni ikea katalogunu görünce dayanamayıp ikeayı tercih ediyorlar
işte o esnada ikea katalogunu alınca çalan müziği arıyorum da kadının bir tanesi çığırmaya başlıyor :laugh:
:helpsmilie:Beyler geçen bi kafeye gittim bi şarkı dilime dolandışarkının nakaratını biliyorum sadece adını bilen varsa söylesin:helpsmilie:
Nakarat:: küstüm hayataaaAAaaAaa küstüm hayataaaAAaaAaa böle bişeydi sanırım rock tarzı :helpsmilie:
Arkadaşlar gelin damada hediye etmiş şarkıyı kendisi yapmış.Sezen aksu da söylüyo ama gelin çok harika söylüyo acaba gelinin söylediği şarkının aslını bulabilir miyiz
http://www.izlesene.com/video/tv-gelinden-damada-dugun-hediyesi-/1152521
bu şarkıyı bilen varmı varsa msj atsın veya bişi yazsın lütfeeen şöle bişiler dio ay vaki duvi laki ay vaki duvi laki
İnna - Hot
Söyleyiş tarzın bir şaheser![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bLW4DKoncvM
Videodaki şarkı nedir bir yardımcı olabilir misiniz..?
Ayrıca video güzeldir..![]()