Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
konumu hangi vatandaş taşıdı bilmiyorum ama bayağı bi arattı forumu bana sağolsun bulmak için :D

edmirlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw ole bi sarki yok hala anlayamadinizmi dikkat et sozlerine

motherfucka ye yo motherfucka ye yo motherfucka ye yo :s baska soz yok sadece o kisimlik olan bi parca kendi imkanlariyl yapmislardir yada bi gruba soletmislerdir espri olsun die war orda o sarki ( belki anama kufredio nerden blcem -- bu grup daha genc anani taniyo olamaz - anani ... Ye yo anani s... Yeyo ) birazcik mantikli dusunun :s

edmirlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kere dnledm bi kadn sölüyo slow gibi nakarati böle bişi : I talk to you when the flowers winding ... I talk to you the steerin onli way..

Damn it su lanet sarkıyı biriniz bulsun artk... bi dha dysam ses kaydı alıcam ama 1 kere caldı fenomeende daha calmıyo :S

loriyagami23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar benimde bir şarkı isteğim var şarkıyı dün ilk kez fox tv de yayınlanan futbol pazarı programında duydum programın tam başında çalıyordu o sırada gs - bjk maçının pozisyonlaırnı gösteriyolardı hemde şarkı çalıyodu. şarkıyı bi kadın söylüyo ve checky baby ye benzer bişeyler söylüyo şarkıda acayip hoşuma gitti ama bulamadım. şarkı baya hareketli bi şey kadının seside shakira tonunda. biliyorum çok zor ama bi umut işte yazdım buraya. bulana şimdiden teşekkürler.

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaw ole bi sarki yok hala anlayamadinizmi dikkat et sozlerine

motherfucka ye yo motherfucka ye yo motherfucka ye yo :s baska soz yok sadece o kisimlik olan bi parca kendi imkanlariyl yapmislardir yada bi gruba soletmislerdir espri olsun die war orda o sarki ( belki anama kufredio nerden blcem -- bu grup daha genc anani taniyo olamaz - anani ... Ye yo anani s... Yeyo ) birazcik mantikli dusunun :s
belkı sarkıdan esınlenerek o espırıyı yapmıslardr :D ıhtımallere yer ver :)

umurbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tv de komik videoları gösteren bir programda
komik video da

yol kenarında bar cafe gibi bi yerde çalışan bi adam hergün aynı saatte yola çıkıp
bir arabanın geçmesini bekliyor ve hergün geçiyor arabada bir müzk çalıyor barda çalışan adam sadece bir kelimesini ve müzigi duyuyor(her seferinde aynı kelimeyi ) ve çalışırken bunu söylüyor.
şerabbbaaaaaa şerabbaaaaa
şerabbaa veya serabba gibi birşeydi hatırlayan var mı ?

Dediğiniz şarkı burda sanırım :)))

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı

sokomind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeni ikea reklamının videosu arıyorum hani kız ve erkeğin önlerine çok güzel birşeyler sunuyorlar ama onlar yeni ikea katalogunu görünce dayanamayıp ikeayı tercih ediyorlar

işte o esnada ikea katalogunu alınca çalan müziği arıyorum da kadının bir tanesi çığırmaya başlıyor :laugh:
Şapşal bir kıza kurbağa prens ve ikea kataloğu getiriyorlar, kız şapşal mimiklerle prensine cilve atarken paspas üstündeki kataloğu görünce kendinden geçiyor. işte tam o sırada çalan çığırtkan bayan vokalli şarkı.

Ya da çikolata manyağı kadına çikolata şelalesi ve ikea kataloğu getridikleri reklam.

yuhandy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar müthiş bi parça duydum radyo fenomen de geceleri bazen çalan bi parça ismini bulamadım ama NR1 tv nin reklamlara girerkeen arka fonda çıkıyo lütfen yardım edin !

yuhandy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie:Beyler geçen bi kafeye gittim bi şarkı dilime dolandı :D şarkının nakaratını biliyorum sadece adını bilen varsa söylesin:helpsmilie:

Nakarat:: küstüm hayataaaAAaaAaa küstüm hayataaaAAaaAaa böle bişeydi sanırım rock tarzı :helpsmilie:

cash flow hayata küstüm olabilir

yuhandy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar NR1 TV NİN reklama girerken (yani reklamlar yazısında arka fonda çıkan şarkıyı bulamadım yardım pls!

yuhandy@yahoo.com

laconte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ses kaydı zaten yaptım ama aslını bulmak lazm çok güzel söylemişş

keazocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu şarkıyı bilen varmı varsa msj atsın veya bişi yazsın lütfeeen şöle bişiler dio ay vaki duvi laki ay vaki duvi laki

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
@ Zibi$

Hoş Geldin (The Long Goodbye)

Hiç ummazdım
Oldu
Sonbaharda
Hediye gibi geldin
Hoş geldin
Safa geldin
Son ihtimalim
Bir sana kalmış halim
Hoş geldin

Seyirlik değil ömürlük olsun
Dilerim bu defa bu son olsun
Seyirlik değil ömürlük olsun
Bir yastıkta nasip olsun

Gel koynuma gel
Oyunuma gel
Akşam gözlü esmer

Söz: Sezen Aksu
Müzik: Ara Dinkjian

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar son zamanlarda privacy parfüm reklamında en sonda çalan disco müziğinin adını bilen var mı???

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Hiç birşey kullanmıyorum :) biraz incelemek yetiyor

Mr.SaW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya televizyonda bi reklam vardı yaklaşık yarım yıl önce

reklamın başında böyle siyah bi adam sanki street fighterdeki dhalsim e benziyor kolyeleri
o böyle geyik boynuzundan borazan olur ya onun gibi bişey çalıyodu

müziğini bırak reklamı bulsanız bile yeter

müziğinide ağızdan söyler gibi yazayım belki bir faydası olur

dırıt dı rıdıt dıııııııı dıt
dırıt dı rıdıt dıııııııı dıt
dırıdırıdıt dıdı dıt dıt dıt
dırıdırıdıt dıdı dıt dıt dıt

bulana teşekkürler