Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Arkadaşlar mydonose'da gördüm şimdi dinledim 'İnna - Feelo' yazıyo ama normalini istemiyorum burda olanı istiyorum yani MYDONOSE versiyonunu isterseniz girin dinleyin anlarsınız.

sipir77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben bir sarkı arıyorum her gün 2-3 saat arıyorum bulamıyorum sarkı bir ara fenomende hit çalıyordu basnda böle do you do you diyordu bi adam sora nakaratında she got is a rothing falan diyordu chris browna benziyor ne olur yardım edin kafayı yiyecem

Mr.SaW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada da ben aradıgım şarkıyı kendi çabamla buldum arayan herkese ve dinleyen herkese teşekkürler Hakim- Nar Nar- Arabic

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
geçen radyoda denk gelmiştim. çok güzel bir şarkıydı. Ama ne sanatcının ismini, nede şarkının isminiı biliyorum. şarkının sözlerinin içinde babam kelimeisi çok geçiyordu. sanırım sözleri şöyleydi "bu dert beni yakar gider" servet kocakaya yada kıvırcık ali olabilir diye baktım ama nafile:D sanırım en zor istek benim ki olcak bulana 10 bin dolar ödül:D

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce, yani sahurda trt'nin "sahur zamanı" programında dinledim.

dinlediğim parça ile ilgili sadece aşağıdaki dörtlüğü bulabildim:

Ulu dergahına tuttumda ilahi yüzümü,
O rahim eşfak olan vadine diktimde gözümü,
Beni benden daha ala biliyorken özümü,şu iki cümleye hasrettim efendim sözümü.
Malike emrederek cehennemine atma bizi,
Hazreti Muhammet Musatafanın hürmetine yakma bizi.

Birde bu istediğim parçayı bulursanız, "makamı, türü" nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Uzman Avı Yarışmasında Çalan Şarkıyı Arıyorum.

UZMAN AVI

Bu sitede Tanıtım videosundaki müzik bulabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :yes:

umurbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar mydonose'da gördüm şimdi dinledim 'İnna - Feelo' yazıyo ama normalini istemiyorum burda olanı istiyorum yani MYDONOSE versiyonunu isterseniz girin dinleyin anlarsınız.

Bu şarkıyı ben de çok aradım ve sonunda buldum.. Evet mydonose un sitesinde feelo yazıyor fakat değil.. işte direkt mydonose versiyonu.. Benim gibi bu şarkıyı arayan ve bulamayan arkadaşlara : Se Thelo / Roller sis

:cool:

celladx06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarkının ismi ' Cuba Club Suavemente bessame ' arastırdım ve buldum buyrun....

hey kardeşim kurban olayım sana! teşekkür ediyorum, yaw kaç aydır arıyorum bu müziği deli divane oldum ya, allah razı olsun senden daha ne diyim :)))

bide bişey daha, bi kadın söylüyor, içinde "washup my looove" diye bağırıyo yanlış duymadıysam, bilen varsa yardımcı olabilirmi?

edmirlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar nolur yardmci olun son carem siz kaldiniz yemin ediyorum...
Aradigim 2 sarki war fenomende duydum
1.si : Leyli leyli leyli listen to my hovkin show me show me your dididondi böyle bişi
2.sinide bi kere dnledm bi kadn sölüyo slow gibi nakarati böle bişi : I talk to you when the flowers winding ... I talk to you the steerin onli way..

Nolur yardimci olun yalvaririm ozellkle 2.sarki :s

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
tv de komik videoları gösteren bir programda
komik video da

yol kenarında bar cafe gibi bi yerde çalışan bi adam hergün aynı saatte yola çıkıp
bir arabanın geçmesini bekliyor ve hergün geçiyor arabada bir müzk çalıyor barda çalışan adam sadece bir kelimesini ve müzigi duyuyor(her seferinde aynı kelimeyi ) ve çalışırken bunu söylüyor.
şerabbbaaaaaa şerabbaaaaa
şerabbaa veya serabba gibi birşeydi hatırlayan var mı ?

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar nolur yardmci olun son carem siz kaldiniz yemin ediyorum...
Aradigim 2 sarki war fenomende duydum
1.si : Leyli leyli leyli listen to my hovkin show me show me your dididondi böyle bişi
2.sinide bi kere dnledm bi kadn sölüyo slow gibi nakarati böle bişi : I talk to you when the flowers winding ... I talk to you the steerin onli way..

Nolur yardimci olun yalvaririm ozellkle 2.sarki :s
1.
Sting - Desert Rose olabılır mı :D

edmirlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok deil bi kadnla bi adam sölüyo kadn what you give it,what you give it to me felan dyo lutfen su 2 sarkıyı bi bulun bana walla ne dıyım kac haftadr arıorm daha bulacak yer gelmedı aklıma son siz walla :(

edmirlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi cabalarimla buldum 1.istedigim sarkiyi siz nolur 2.yi bulun bi kere dinledim bi daha dinleyebilsem bulucam ama cikmiyo fenomende

1.sarkinin adi ~ andrea monica - hooky song ~

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yaw gorada masum köylüyü arabaya alıyor orda müzik acam mı diyo sonra mad-a fuck dıye sarkı gecıyo hıp hop turu bılen var mı ısmı gbı kötü degıl gusel sarkıya benzıo :D

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar fox da bizden kaçmazdaki yabancı 1 parçalıyo fonda ki müziği bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsın !...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar ben yeni ikea reklamının videosu arıyorum hani kız ve erkeğin önlerine çok güzel birşeyler sunuyorlar ama onlar yeni ikea katalogunu görünce dayanamayıp ikeayı tercih ediyorlar

işte o esnada ikea katalogunu alınca çalan müziği arıyorum da kadının bir tanesi çığırmaya başlıyor :laugh: