Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

luridline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yıllar önce dreamde dinlemiştim. yaklaşık bir yıl önce bir daha denk geldim ama grubun şarkının ismini alamadım.
Klip şöyleydi. İki eleman trafik kazası yapmışlar. ellerinde el fenerleri rc araba. yolda yürüyorlar. yürürken anlık kesitlerle karşılaşıyolar. sonunda önce arabanın şarjı daha sonra el fenerleri bitiyor. o şekilde klip bitiyordu. adamlar ölmüşler so yolculuklarını yapıyorlar. slow bir şarkıydı.
yardımcı olursanız çok sevinirim. delirmek üzereyim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
unknown artist
unknown music
4 ,11 saniye
bulursanız sevinirim :D [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D :D :D

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir şarkı arıyorum ama isimini bilmiyorum bir mekanda duymuşdum birisine sordum şarkının adını dedilerki "ya salam" ama internette aradığım şarkıyı bir türlü bulamadım. Şarkıyı arap bir grup söylüyor fakat sözleri fransızca ya benziyor ve şarkının tarzı pop & rep gibi bir şey, arada bir ayvaaa diye bir şeyler söylüyor. Bilen varsa söylesin lütfen. çok teşekürler.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
nelly furtadonun eski bir şarkısını arıyorum hiç bi kelimesi aklımda yok sadece bir nakaratında
oooo diye back vokal giriyo. :D umarım bilen biri çıkar.

ha unutmadan duygusal bir parça

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aradığım şarkı birkaç yıl önce daha çok dinleniyordu ama eminim hepiniz duymuşsunuzdur. Slow şarkı, yabancı bir adam söylüyor, gitarla çalınıyor(her versiyonunda olmayabilir). Aslında sözlerini tam yazabilsem olacak da :) Aşağı yukarı şöyleydi: "keep all my love, keep all my friend..." keep'in yerinde with veya take olabilir :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Aradığım şarkı birkaç yıl önce daha çok dinleniyordu ama eminim hepiniz duymuşsunuzdur. Slow şarkı, yabancı bir adam söylüyor, gitarla çalınıyor(her versiyonunda olmayabilir). Aslında sözlerini tam yazabilsem olacak da :) Aşağı yukarı şöyleydi: "keep all my love, keep all my friend..." keep'in yerinde with veya take olabilir :D

Bunlar olur mu?

Whitney Houston-Saving All My Love for You

Joe Cocker - With a Little Help From My Friends live (lyrics)

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok bunlar değil. Soundhound vb. artık ücretsiz denenmiyor sanırım ondan da arayamıyorum.
Yabancı bir adam elektronun eşliğinde bağırarak söylüyordu diye hatırlıyorum :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yalnız Nelly ve Nelly Furtado farklı kişi yanlış bilgi var ortada :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
[video=youtube_share;zmeGffnr56A]http://youtu.be/zmeGffnr56A[/video]
bu vi
deodaki şarkıları bana bulabilir misiniz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben de bunu arıyorum. Benim telefon bulamadı.

[video=youtube;KnQpBUtba-8]http://www.youtube.com/watch?v=KnQpBUtba-8[/video]

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bırakın şarkıları en güzel de ilahi ve kasideler :D diğerleri şeytan icadı :D

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Evet arkadaşlar bana yardım etmeniz gerekiyor bir kız arkadaşımın kaç yıldır aradığı bir şarkı var bir tek onu bulamamış bulursam çok sevinecek :D

Şarkı hiphop-rap tarzındaymış ve sözler bir ıslık sözler iki ıslık diye devam ediyormuş biliyorsanız yardım edin lütfen şimdiden çok teşekkürler. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evet arkadaşlar bana yardım etmeniz gerekiyor bir kız arkadaşımın kaç yıldır aradığı bir şarkı var bir tek onu bulamamış bulursam çok sevinecek :D

Şarkı hiphop-rap tarzındaymış ve sözler bir ıslık sözler iki ıslık diye devam ediyormuş biliyorsanız yardım edin lütfen şimdiden çok teşekkürler. :)
http://www.youtube.com/watch?v=cSnkWzZ7ZAA

Bu olabilirmi?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
THY uçağına binerken bi fon müzik çalıyor, geçen hilal tv de bir programda da duymuştum. O müziği bulabilecek biri var mı :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi benim için harcadığınız için umalım ki şarkı bu olsun vaktinizi boşuna harcamış olmayın. Tekrardan teşekkür ederim. :)
Sadece ıslıktan ancak bu kadar çıkıyor. Hep Flo Rida - Whistle çıkıyor sonuçlarda. :)