Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En son 2 sene önce dinlediğim, yaklaşık 1 senedir de bulmaya çalıştığım bir şarkıdır kendisi, 2 sene öncesinin hit şarkılarındandı.
Yabancı bir adam söylüyor 'The şeyd*, is it true?' gibi şeyler geçiyor içinde ' god şaleyn şaleyn şaleyn' diyerek tercümesi zor kelimeler de söylemekte :D Baya ağır bir rock şarkıydı ve adam genelde bağırarak yırtınarak söylüyor. Melodisi de aklımda ama hala bulamadım kendisini. Ben de SDN ile birlikte arayalım o zaman buluruz diye düşünüp size sordum:yes:

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
B4F25DEB3D4547289C89C243769FB3B8.jpg

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ohoo sen bir şarkıya bu kadar takıyorsan işin var arkadaşım :)
Vinne Paz - end of days
al bunu dinle tavsiyem 10 üzerinden 11

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şarkıyı dinlerken kafayı buluyordum hoştu yani :D Ömrüm aramakla mı geçecek bu şarkıyı :(

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarkıyı dinlerken kafayı buluyordum hoştu yani :D Ömrüm aramakla mı geçecek bu şarkıyı :(

İllaki bir gün karşına çıkar. O kadar aldırış etme :)

O değilde yaşımız 21 oldu ne yapacağız bilemiyorum :) Yavaş yavaş yaşlanıyoruz :) Bugün de 21 yaşına girdim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İllaki bir gün karşına çıkar. O kadar aldırış etme :)

O değilde yaşımız 21 oldu ne yapacağız bilemiyorum :) Yavaş yavaş yaşlanıyoruz :) Bugün de 21 yaşına girdim
doğum günün kutlu olsun üstadım bende inanamıyorum 2o yaşıma geldiğime aslında hep ilk okul 1.sınıfı okumak hep orda kalmak istedim önlüklerle dert yok tasa yok..

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doğum günün kutlu olsun üstadım bende inanamıyorum 2o yaşıma geldiğime aslında hep ilk okul 1.sınıfı okumak hep orda kalmak istedim önlüklerle dert yok tasa yok..

Ah küçük olmak vardı şimdi.
Öğretmenlerimizi istifaya kadar götürecek hareketler yapmak :) hep simit oynamak vardı şimdi aklımda :) Teşekkür ederim arkadaşım gece gece hatırlattığın anılarım içinde teşekkür ederim.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ah küçük olmak vardı şimdi.
Öğretmenlerimizi istifaya kadar götürecek hareketler yapmak :) hep simit oynamak vardı şimdi aklımda :) Teşekkür ederim arkadaşım gece gece hatırlattığın anılarım içinde teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim sınıfta başkan olup sevmediğin insanlara fazladan çarpı atmak :P ögretmene ispiyonlamak ..
anılarınızla sizi baş başa bırakayım :P
hayırlı geceler dilerim :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İlgi ile takip ettiğimiz konumuz tekrar aktif arkadaşlar.. Ancak bundan böyle tüm müzik bölümünde olduğu gibi bu konuya da video eklemiyoruz. Yalnızca videonun linkini veriyoruz.

Kaldığımız yerden devam o zaman ... :thumbup:

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] : Cümle düzenlemesi lazım. :) > İlgi ile takip ettiğimiz konumuz tekrar aktif arkadaşlar

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sonunda şarkıyı buldum :D Bu sabah firefoxta persona değiştirirken o grubun personasını seçmişim. Şu saatlerde bu ismi bir yerden biliyorum dedim.Aklıma gelen ilk şarkısını aratınca direk buldum kaç yıldır bulamadığım şarkıyı :):)
Deftones - My Own Summer iyi tarif edebilmiş miyim bir bakın isterseniz :D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=277154]Shadow`[/MENTION] sonunda müzikten anlayan birisi çıktı :)