Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bende bir müzik arıyorum böyle bando takımı müziği gibi bir şey sözsüz ritmi şöyle dır ı (durak) dır ı (durak) dırı rı dır ı (durak) (namus belası ay yüzlüm olan parça değil )

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya tam hatirlamiyorum Ama Çok Eski Bir Müzikti Aradim bilemedim DR. Alban Zamanlarında Micheal Jacksonun Popüler olduğu zamanlarda Dinliyordum . Sadece Nakarati Biraz Aklimda " Çambo Çambo ..." Diye Gidiyordu Nakaratı Bulabilene Helal Olsun.! Haraketli Bir Şarkıydı . Coco Chambo Değil bunuda belirteyim :)

test22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar NBA kliplerindeki fon müziğinin adı nedir?

Slow bir parça. Piyano var. Dın dın dın dın...

burakfbfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bi konu olmuş öncelikle, umarım ben de aradığımı bulabilirm... Yaklaşık 5-6 yıl önce televizyonda yabancı bi klip çıkıyordu rock tı yanılmıyorsam ama slow türündeydi biraz. İki genç sevgili gece bir arabanın üstünde yıldızlara bakıyolar, böyle yıldızlarla şekil falan yapıyorlardı, hatta yıldızlarda şarkıyı söyleyen grubun şekli falan çıkıyordu... Bi de yanılmıyorsam söyleyen kişi sesini biraz tizden kullanıyordu... Ne olur bilen biri varsa... Hatta bu şarkının çıktığı zamanda teri meri, red blooded women, parle moi, superstar, loss my breath, stand my ground, caught up... şarkıları da çıkıodu. Bunun gibi birsürü parça sürekli dönüp dolaşıp aynıları çalıodu arasında benim sorduğum da vardı. Bu şarkıların sırasını bile ezberlemiştim.... Bu arada bu bahsettiklerimi çoğu kişi kanal 1 test yayınında görmüş, ama ben sky tv de seyrediyordum ki yanılmıyorsam o da kanal 1 çıkmadan önceydi.... İlgilenenler için teşekkürler...
bnde bu şrkıyı arıyorm arkadaşımzn söledkleri dşnda söleyen erkekti snrm knl 1 de fergienin söldii şarkıdn sonra cıkııodu swgililerdn erkek olanın üstünde kot rengi ceket wrdı sonra nakarat kısmında ses dAima sarkının gnelinden yüksek çkıodu adam sürekli all right okey diodu

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
gurup vitaminin fatoş şarkısında da kullanılan "la rirette" nin opera tarzında söylenmişi var youtube da bulamadım.

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaslar star tvde 2007-2008 sezonunda manchester-chelsea sampıyonlar ligi final macından once sabri uganın sundugu finale dogru adlı bi program vardı hatta o programda bulent uygun ve hasan kabze yorumcuydular o programda iki tane video yapıldı biri ronaldoya dieri drogbaya ben ronaldonun klibindeki sarkıyı arıyorum bole hareketli tekno tarzı bisey.hatta ben size bi kolaylık daha yapıyım;benim sarkıyı 99-2000 senelerinde kral tvde vizyona yeni girmis filmleri verirken calıyodu.filmleri vermeden once araba yukardan asagıyamı dusuyodu yoksa araba duvaramı carpıyodu tam hatırlayamadım ama oyle bisey olması lazım.lutfen yardım edin cok lazım.simdiden saolun....:hammer:

oseta53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanal 1 test yayını sırasında yayınladığı eski klipler vardı o kliplerden birini arıyorum . şarkıyı ses tonu the cranberies solistine benzeyen sarışın bir kadın söylüyordu. parça slow. şarkıcı sahnede şarkısını söylerken eski günleri hatırlıyor bir tiyatro sahnesi gibi kowboy olan küçük bir çocuk var bir kız var kız çocuğu seviyor falan filan bu klipten sonra I cant play gitar gibi bir parça çıkıyordu. hatırlayanınız bileniniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
travel&living izleyen varsa orda L.A ink var onun tanıtım jeneriklerinde çalan bi müzik var bilen varsa sevinirim

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaslar star tvde 2007-2008 sezonunda manchester-chelsea sampıyonlar ligi final macından once sabri uganın sundugu finale dogru adlı bi program vardı hatta o programda bulent uygun ve hasan kabze yorumcuydular o programda iki tane video yapıldı biri ronaldoya dieri drogbaya ben ronaldonun klibindeki sarkıyı arıyorum bole hareketli tekno tarzı bisey.hatta ben size bi kolaylık daha yapıyım;benim sarkıyı 99-2000 senelerinde kral tvde vizyona yeni girmis filmleri verirken calıyodu.filmleri vermeden once araba yukardan asagıyamı dusuyodu yoksa araba duvaramı carpıyodu tam hatırlayamadım ama oyle bisey olması lazım.lutfen yardım edin cok lazım.simdiden saolun....:hammer:

Ne olur biraz yardımcı olun.bulun su sarkıyı :(((

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu sarkıdan ümidimi kestim artık.siz bulamıyorsunuz,ben zaten bulamıyorum.artık sansa bi yerden denk gelırsem belki ogrenebilirim...

E.S.E.F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim bi isteğim olacak.. BLADE 2 de çalan bi müzik bu. hani BLADE tüm ekibi toplayıp yer altındaki kulübe iniyorlardı.tüm hayvani vampirleri öldürmek için... tam yerin altına iniyorlar,ve Blade ve yanındaki kız büyük bi kapının dikiliyolar.o sırada kapı alttan yukarıya doğru açılıyor..müzik de zaten başlamış durumda çalıyor..işte bana o kulüpte çalan elektro tarzı bi müzik çalıyor sözlü olarak..

Mos Def & Massive Attack'ın I Agaınst I şarkısını önermeyin hemen,çünkü kulübe girmeden önce çalıyor zaten o da Rap tarzı...

biraz araştırdım ama gördüğüm kadarıyla herkes ''Voodoo & Serano - Blood Is Pumping'' bunu öneriyor.. Maalesef aradığım bu değil,hem de bu sözsüz... bana kulüpteki sözlü şarkı lazım.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler..

besgitti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de bir şarkı ve şarkısı ismi arıyorum ama bulamıyorum .. ispanyolca bir şarkı sanırım bir bayan söylüyor sanırım diyorum çünkü çingene gırtlağı var erkek mi kadın mı bazen yanılmalar olabiliyor, pop tarzında mucho , mucho anos falan gibi popüler bir şarkı çok eski değil .. yardımcı olursanız çokkkkk sevinirim :(

Reaksiyon puanı
189
arkadaşlar ben de bir şarkı ve şarkısı ismi arıyorum ama bulamıyorum .. ispanyolca bir şarkı sanırım bir bayan söylüyor sanırım diyorum çünkü çingene gırtlağı var erkek mi kadın mı bazen yanılmalar olabiliyor, pop tarzında mucho , mucho anos falan gibi popüler bir şarkı çok eski değil .. yardımcı olursanız çokkkkk sevinirim :(
şarkının kısa bir kaydını bulabilirsen belki bulabilirim...

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15

Manu Chao - Me Gustas Tu olabilir mi ?

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar benim bi isteğim olacak.. BLADE 2 de çalan bi müzik bu. hani BLADE tüm ekibi toplayıp yer altındaki kulübe iniyorlardı.tüm hayvani vampirleri öldürmek için... tam yerin altına iniyorlar,ve Blade ve yanındaki kız büyük bi kapının dikiliyolar.o sırada kapı alttan yukarıya doğru açılıyor..müzik de zaten başlamış durumda çalıyor..işte bana o kulüpte çalan elektro tarzı bi müzik çalıyor sözlü olarak..

Mos Def & Massive Attack'ın I Agaınst I şarkısını önermeyin hemen,çünkü kulübe girmeden önce çalıyor zaten o da Rap tarzı...

biraz araştırdım ama gördüğüm kadarıyla herkes ''
Voodoo & Serano - Blood Is Pumping'' bunu öneriyor.. Maalesef aradığım bu değil,hem de bu sözsüz... bana kulüpteki sözlü şarkı lazım.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler..

Blade 2 Soundtrack diye aratırsan filmde çalan bütün şarkılara ulaşabilirsin...

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

E.S.E.F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blade 2 Soundtrack diye aratırsan filmde çalan bütün şarkılara ulaşabilirsin...

bi albümünü indirip bakayım..Ama biraz daha araştırırken,bir sitede yine bu bölüme benzer bi bölüm vardı 'bilinmeyen şarkı,şarkıcı vs.' orada da benim gibi bunu arayan vardı.Yapılan yorumlarda da ''o şarkı albümde yok'' diyenler vardı ..Yine de ben albümü indireyim..tekrar döneceğim....