bnde bu şrkıyı arıyorm arkadaşımzn söledkleri dşnda söleyen erkekti snrm knl 1 de fergienin söldii şarkıdn sonra cıkııodu swgililerdn erkek olanın üstünde kot rengi ceket wrdı sonra nakarat kısmında ses dAima sarkının gnelinden yüksek çkıodu adam sürekli all right okey dioduÇok güzel bi konu olmuş öncelikle, umarım ben de aradığımı bulabilirm... Yaklaşık 5-6 yıl önce televizyonda yabancı bi klip çıkıyordu rock tı yanılmıyorsam ama slow türündeydi biraz. İki genç sevgili gece bir arabanın üstünde yıldızlara bakıyolar, böyle yıldızlarla şekil falan yapıyorlardı, hatta yıldızlarda şarkıyı söyleyen grubun şekli falan çıkıyordu... Bi de yanılmıyorsam söyleyen kişi sesini biraz tizden kullanıyordu... Ne olur bilen biri varsa... Hatta bu şarkının çıktığı zamanda teri meri, red blooded women, parle moi, superstar, loss my breath, stand my ground, caught up... şarkıları da çıkıodu. Bunun gibi birsürü parça sürekli dönüp dolaşıp aynıları çalıodu arasında benim sorduğum da vardı. Bu şarkıların sırasını bile ezberlemiştim.... Bu arada bu bahsettiklerimi çoğu kişi kanal 1 test yayınında görmüş, ama ben sky tv de seyrediyordum ki yanılmıyorsam o da kanal 1 çıkmadan önceydi.... İlgilenenler için teşekkürler...
travel&living izleyen varsa orda L.A ink var onun tanıtım jeneriklerinde çalan bi müzik var bilen varsa sevinirim
aynen öyle çok teşekkürler:thumbup:Nouvelle Vague - Dancing With Myself olabilir mi?
ya arkadaslar star tvde 2007-2008 sezonunda manchester-chelsea sampıyonlar ligi final macından once sabri uganın sundugu finale dogru adlı bi program vardı hatta o programda bulent uygun ve hasan kabze yorumcuydular o programda iki tane video yapıldı biri ronaldoya dieri drogbaya ben ronaldonun klibindeki sarkıyı arıyorum bole hareketli tekno tarzı bisey.hatta ben size bi kolaylık daha yapıyım;benim sarkıyı 99-2000 senelerinde kral tvde vizyona yeni girmis filmleri verirken calıyodu.filmleri vermeden once araba yukardan asagıyamı dusuyodu yoksa araba duvaramı carpıyodu tam hatırlayamadım ama oyle bisey olması lazım.lutfen yardım edin cok lazım.simdiden saolun....:hammer:
sorduğun soru çok zor ama, kaç yıl öncesinin bi programında yayınlanan şarkıyı soruyorsun.Ben bu sarkıdan ümidimi kestim artık.siz bulamıyorsunuz,ben zaten bulamıyorum.artık sansa bi yerden denk gelırsem belki ogrenebilirim...
şarkının kısa bir kaydını bulabilirsen belki bulabilirim...arkadaşlar ben de bir şarkı ve şarkısı ismi arıyorum ama bulamıyorum .. ispanyolca bir şarkı sanırım bir bayan söylüyor sanırım diyorum çünkü çingene gırtlağı var erkek mi kadın mı bazen yanılmalar olabiliyor, pop tarzında mucho , mucho anos falan gibi popüler bir şarkı çok eski değil .. yardımcı olursanız çokkkkk sevinirim![]()
arkadaşlar ben de bir şarkı ve şarkısı ismi arıyorum ama bulamıyorum .. ispanyolca bir şarkı sanırım bir bayan söylüyor sanırım diyorum çünkü çingene gırtlağı var erkek mi kadın mı bazen yanılmalar olabiliyor, pop tarzında mucho , mucho anos falan gibi popüler bir şarkı çok eski değil .. yardımcı olursanız çokkkkk sevinirim![]()
arkadaşlar benim bi isteğim olacak.. BLADE 2 de çalan bi müzik bu. hani BLADE tüm ekibi toplayıp yer altındaki kulübe iniyorlardı.tüm hayvani vampirleri öldürmek için... tam yerin altına iniyorlar,ve Blade ve yanındaki kız büyük bi kapının dikiliyolar.o sırada kapı alttan yukarıya doğru açılıyor..müzik de zaten başlamış durumda çalıyor..işte bana o kulüpte çalan elektro tarzı bi müzik çalıyor sözlü olarak..
Mos Def & Massive Attack'ın I Agaınst I şarkısını önermeyin hemen,çünkü kulübe girmeden önce çalıyor zaten o da Rap tarzı...
biraz araştırdım ama gördüğüm kadarıyla herkes ''Voodoo & Serano - Blood Is Pumping'' bunu öneriyor.. Maalesef aradığım bu değil,hem de bu sözsüz... bana kulüpteki sözlü şarkı lazım.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler..
sorduğun soru çok zor ama, kaç yıl öncesinin bi programında yayınlanan şarkıyı soruyorsun.
belki bu olabilir, o yıllarda bu şarkı çok popülerdi
YouTube - Darude - Sandstorm
Manu Chao - Me Gustas Tu olabilir mi ?
Blade 2 Soundtrack diye aratırsan filmde çalan bütün şarkılara ulaşabilirsin...
Arkadaslar bu sarkının adını arıyorum ne olur yardım edin.buluncaya kadar her sayfaya koyacam....
İzlesene.com : Video - ronaldo m.unutıden fınalı çıkmasındakı kuskusuz e
ülker golf fantasia reklamı var yeni. langırt oynuyorlar reklamda çalan şarkıyı bilen varmı?
ben sözsüz sadece müzik arıyorum hiç rasgelmedi
bide hatırla sevgilinin müzigi var onunda sadece müziği
ve bide eski türk filmlerinden bizim aile var(adile naşit münir özkul ) duygusal bi film müziği var o nu bulmak istiyorum