Badigo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
![fft104mm2558481.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ffotocdncube.fanatik.com.tr%2Fnews%2F658x370%2F2013%2F10%2F09%2Ffft104mm2558481.jpg&hash=4922a942166e0091bf8be4fea2a6e71f)
Milli arayı Hajduk Splitle hazırlık maçı yaparak değerlendirmek isteyen Beşiktaş, dün Hırvatistana gitti. Karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Slaven Bilic, doğduğu kentte olmanın büyük mutluluk verdiğini belirterek, Her iki kulübe de teşekkür ederim. Yedek oyuncuları deneme açısından bizim için büyük bir fırsat. Milli takım için verilen arada iyi bir sınav olacak. Eski kulübümü takip ediyorum. Şu anda iyi bir noktadalar. Beşiktaş çok büyük bir kulüp ve hedefleri var. Türkiye Ligi, 10 sene öncesi gibi değil, artık daha zorlu. Kağıt üzerinde Fenerbahçe ve Galatasarayın gerisinde görülmemize rağmen şu anda işleri rayına koyduk. Ayaklarımızı yere sağlam basarak zirvede kalmak istiyoruz. Bu yüzden her maça galibiyet için çıkıyoruz. Milli takımda ve Rusyada büyük baskı altında çalışıyordum. Türkiyede de baskı var ama bunu avantaja çevirmeye çalışıyorum. Bundan da memnunum diye konuştu.
Olimpiyata alıştık
Antalyaspor yenilgisinden ders çıkardıklarını belirten Bilic, İdmanda performansları en üst düzeye çıkaramazsak yine kayıplar yaşarız. İniş ve çıkışlar her zaman olacaktır. Stat konusunda başkanla görüştüm, kendisi en iyi kararı verecektir. Olimpiyat Stadında kendimizi iyi hissediyoruz. Büyük bir taraftar desteğiyle oynuyoruz. Ancak nerede oynarsak oynayalım, bizim için fark etmez ve kazanarak yola devam edeceğiz dedi. Milli maçlara değinen Bilic, Türkiye gruba kötü başladı ancak şu anda şansı var ifadesini kullandı.
KAYNAK