Bilgisiyar çöktü

XX_torba_xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Selam Arkadaşlar Windows 10 da unreal editör kullanırken bi anda bilgisayar kapandı. ilk başta batarya bitti sandım ancak bataryam dolu idi.
bilgisayarı açtığımda onarılmaya çalışıyor yazınca anladım. sonra c diskin log.txt mi ne bi dosyayla ilgili sorun çıkmış gelişmiş özelliklerden çık ve Windows 10 ile devam eti seçtim. Şimdi bilgisayarım çalışıyo ancak ileriki zamanlarda bilgisayar sorun çıkartırmı çıkartırsa nasıl düzeltebilirim ya da sorun çıkmaması için ne yapabilirim ?
acil yardım!!

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hocam hiç detay vermemişsin, hata verdi mi kapanırken, fişten çekilir gibi mi kapandı yoksa normal mi, fanlar vesaire çalışmaya devam etti mi, hangi yapı numarasını kullanıyorsun, virüs problemi var mı, HDD sıkıntılı mı, önce bunların cevapla lütfen.

XX_torba_xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
hocam yardımın için teşekkürler sorunu buldum az önce tekrar yaşadım.
bilgisiyara 10 snenli,k oluynca bataryada ölmüş %70 de kapanıyor sonrasında düzgünce açıldı.
ayrıca fişten çekilir gibi kapandı

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
hocam yardımın için teşekkürler sorunu buldum az önce tekrar yaşadım.
bilgisiyara 10 snenli,k oluynca bataryada ölmüş %70 de kapanıyor sonrasında düzgünce açıldı.
ayrıca fişten çekilir gibi kapandı
Tebrik ederim. Bu arada küçük bir tavsiye vereyim, batarya artık hiç dolmaz duruma gelse bile yenisini alana kadar çıkarma. Çünkü bataryaların çoğunda akım dengeleyiciler bulunur ve bilgisayarın zarar görmesini engeller. Kolay gelsin :)