Scalh
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 273
Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır bu hatayı alıyorum ara sıra. Oyunu ve Steam'i silip yeniden yükledim ama fayda etmedi. Çözümü var mıdır?
Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır bu hatayı alıyorum ara sıra. Oyunu ve Steam'i silip yeniden yükledim ama fayda etmedi. Çözümü var mıdır?
Dosyaları doğruluyorum ama yine hata veriyor. Oyunu komple silip yükledim yine fayda etmiyor.Hangi oyun için? Steamdan oyun dosyalarını doğrulama işlemini yapabilirsin
Dosyaları doğruluyorum ama yine hata veriyor. Oyunu komple silip yükledim yine fayda etmiyor.
Bütün VAC anti hile destekleyen oyunlar hata veriyor. Chivalry, Dota 2 (bir arkadaşın hesabında denedim benim bilgisayarda) bir aralar CS GO oynuyordum onda da veriyordu. Her şeyi silip yükledim hiç fayda etmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ancak.Hangi oyun??
Bütün VAC anti hile destekleyen oyunlar hata veriyor. Chivalry, Dota 2 (bir arkadaşın hesabında denedim benim bilgisayarda) bir aralar CS GO oynuyordum onda da veriyordu. Her şeyi silip yükledim hiç fayda etmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ancak.
Steam'i + oyunları silip yükledim değişen bir şey yok. Geri yükleme kapalı.Steamı yeniden silip yükledin mi? Yaptıysan pc'yi sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana çevirerek bi test et
Denedim hocam. Bazen işe yarıyor bazen de sadece yeniden başlatınca düzeliyor. Steam kendi dosyalarını mı siliyor anlamıyorum ki. Ayda 1 kez CCleaner kullanıyorum ama bu hatayı her hafta (bazen 2-3 güne bir) alıyorum sorun ne anlamadım.dosyaları doğrulamayı deneyin
Yukarıyı okumuyor musunuz?Steam/Kütüphane/ Hangi oyunsa üzerine sağ tıklayıp özellikler/local files/verify game files diyerek dosyaları doğruladıktan sonra her hangi bir sıkıntı olmayacaktır![]()