Bilgisayarınızla ilgili bir sorun VAC sistemini engelliyor.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır bu hatayı alıyorum ara sıra. Oyunu ve Steam'i silip yeniden yükledim ama fayda etmedi. Çözümü var mıdır?

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Merhaba arkadaşlar son 1 haftadır bu hatayı alıyorum ara sıra. Oyunu ve Steam'i silip yeniden yükledim ama fayda etmedi. Çözümü var mıdır?

Hangi oyun için? Steamdan oyun dosyalarını doğrulama işlemini yapabilirsin

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Bütün VAC anti hile destekleyen oyunlar hata veriyor. Chivalry, Dota 2 (bir arkadaşın hesabında denedim benim bilgisayarda) bir aralar CS GO oynuyordum onda da veriyordu. Her şeyi silip yükledim hiç fayda etmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ancak.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bütün VAC anti hile destekleyen oyunlar hata veriyor. Chivalry, Dota 2 (bir arkadaşın hesabında denedim benim bilgisayarda) bir aralar CS GO oynuyordum onda da veriyordu. Her şeyi silip yükledim hiç fayda etmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ancak.

Steamı yeniden silip yükledin mi? Yaptıysan pc'yi sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana çevirerek bi test et

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Steamı yeniden silip yükledin mi? Yaptıysan pc'yi sistem geri yüklemeyle daha önceki bir zamana çevirerek bi test et
Steam'i + oyunları silip yükledim değişen bir şey yok. Geri yükleme kapalı.

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
dosyaları doğrulamayı deneyin
Denedim hocam. Bazen işe yarıyor bazen de sadece yeniden başlatınca düzeliyor. Steam kendi dosyalarını mı siliyor anlamıyorum ki. Ayda 1 kez CCleaner kullanıyorum ama bu hatayı her hafta (bazen 2-3 güne bir) alıyorum sorun ne anlamadım.

Valve

Valve Employee
Reaksiyon puanı
4
Steam/Kütüphane/ Hangi oyunsa üzerine sağ tıklayıp özellikler/local files/verify game files diyerek dosyaları doğruladıktan sonra her hangi bir sıkıntı olmayacaktır :)

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Steam/Kütüphane/ Hangi oyunsa üzerine sağ tıklayıp özellikler/local files/verify game files diyerek dosyaları doğruladıktan sonra her hangi bir sıkıntı olmayacaktır :)
Yukarıyı okumuyor musunuz?

Format attım şimdilik bir sıkıntı yok okuyan herkese teşekkür ederim.