Arkadaşlar bilgisayarı daha bu sene Aliexpress'ten topladım bilgisayarlarla aram iyidir fakat öyle bir arızası var ki her ne yaptıysam olmadı.
Sorun: Bilgisayarı açıyorum (%70 ihtimalle) donarak açılıyor video izliyorum kasıyor oyun oynuyorum kasıyor ama normal bir kasma değil sanki takılma gibi, misal bir şarkı dinliyorum:
"kimsey y y i i i gö r r medi m m m b e e n sende n n n daha güzel"
Tam olarak böyle, kusura bakmayın hiç görmediğim bir hata olduğu için böyle anlatabildim tam ne denir bilmiyorum.
Derdimi bir videoya kaydetmeye çalıştım: Bilgisayarımdaki parçalar:
not: Anladığım kadarıyla bilgisayarı biraz zorlayacak bir oyun veya programa girdikten sonra daha çok artıyor ve bu sıkıntı ortalama 5 gün sürüyor her açtıgımda kasmalar donmalar oluyor yada yeni bişey indirdiğim zaman ama bunlardan emin değilim belki bunlardan da değildir çünkü çok ağır oyunlarda oynadıgım zamanlar olmuştu ispatlayamadım
not2: bios güncel, işlemci macunu yeni, cpu'mda kule tipi soğutucum var
Sorun: Bilgisayarı açıyorum (%70 ihtimalle) donarak açılıyor video izliyorum kasıyor oyun oynuyorum kasıyor ama normal bir kasma değil sanki takılma gibi, misal bir şarkı dinliyorum:
"kimsey y y i i i gö r r medi m m m b e e n sende n n n daha güzel"
Tam olarak böyle, kusura bakmayın hiç görmediğim bir hata olduğu için böyle anlatabildim tam ne denir bilmiyorum.

Derdimi bir videoya kaydetmeye çalıştım: Bilgisayarımdaki parçalar:
- Anakart Asus P7H55
- İşlemci: Intel X3440
- Ekran kartı: GTX 750 ti
- RAM'ler: 4GB 1600 - 4GB 1333 MHz
- Harddisk: ST1000DM010-2EP102 ATA Device 1TB (yeni değiştirdim önceden de vardı bu sorun)
- Güç Kaynağı: Great Wall gw-450SE (bilinmeyen bir marka google da bile bulamadım)
- Sistem: Windows 10 64x pro
not: Anladığım kadarıyla bilgisayarı biraz zorlayacak bir oyun veya programa girdikten sonra daha çok artıyor ve bu sıkıntı ortalama 5 gün sürüyor her açtıgımda kasmalar donmalar oluyor yada yeni bişey indirdiğim zaman ama bunlardan emin değilim belki bunlardan da değildir çünkü çok ağır oyunlarda oynadıgım zamanlar olmuştu ispatlayamadım
not2: bios güncel, işlemci macunu yeni, cpu'mda kule tipi soğutucum var
Son düzenleme: