- Konuyu başlatan
Hayırlısı olsun,umarım hayallerin gerçek olurUfff videoda ets çoooooooook akici yaa bende %80 donuyor bazen hic bişe basmiom 10 sn donuyor Allah izin verirse benim de öyle olucak
Kasmayı bırak sen istisnasız bütün ayarları fulle ve kaymak gibi ak git yollardaForza kasmazmi beles bulursam indirirm tabiki
2. sistem kesinlikle alınmaz.1. sistem ile aynı özelliklere sahip olduğunu varsaysak bile fiyat olarak çok yüksek,onun yerine gidip 1. sistemi alırsın monitör beleşe gelmiş olur,ama özellikler aynı bile değil,ekran kartı ve psu olarak daha kötü.Her halükarda 2. sistem kesinlikle alınmaz yaniÇok sağol birde 1 ve 2 nin en buyuk ve karsilastirsan nasil karsilastirirsin sonra İyi akşamlar.![]()
SSD bilgisayarın turbosudur ?Vay bee
GTX 760 1920x1080 çözünürlükte o oyunu Ultra ayarlarda oynatıyor.Ya adaş bu ets 2 1.36 yı kaymak gibi kasmadan oynamak icin gerekli minimum sistem gereksinimi nedir sence sanirim sadece bilgisayarci dan yükseltcez ne yapayim ben
Tek tek toplamak kötü oluyor.Tavsiyem ya hazır sistem al ya da 2. el.Bana n11 hepsiburada iste trednyoldan falan max 1899 tl ye en iyi pc yi bulabilir misin rica etsem
Turbox alırsan 1 sene kullanıp çöpe atarsin,seneye yine sana burada yardım ederim,Turbox alınmaz.2x nasil yapcam en ucuz 268 tl oluo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide n11 hepsiburada fln? Turbox fln var en az a 1000 en coka 1899 yazdim ben
Bu bütçede itopya olmaz,orası normalden bir tık daha pahalı.Bide itopyadan fln kendimiz toplasak? Nasil olur
Düzgünce anlatmaya calis.Mesela şey örneğini ver,20 yıllık eski bir binanın uzerine gökdelen dikilir mi ?Uff yaa annem dio içini yükselticez dio ne yapsam ki bu sisteme yaaa
İTOPYA'yı pahalı buluyorsanız size bir sistem önereceğim. Birkaç dakika bekleyin.Bana n11 hepsiburada iste trednyoldan falan max 1899 tl ye en iyi pc yi bulabilir misin rica etsem
Gözünü karartıp anlatacaksın yapacak bir şey yok.Kızarlar adaş sbdbdbedgw
İTOPYA'yı pahalı buluyorsanız size bir sistem önereceğim. Birkaç dakika bekleyin.
Merak ettim insallah sevecegim bise cikarİTOPYA'yı pahalı buluyorsanız size bir sistem önereceğim. Birkaç dakika bekleyin.
İzoly,Turbox gibi markalara bulaşma.İçerisinde berbat bileşenler barındırıyorlar.Tamam sen o kadar iyi oyunlar oynamayacaksın ama bu kasaların içerisinde 2. eli,iade edilen malı,mining yapılmışı her şeyi var.Bunları alman demek.Parayı çöpe atmak demek.Bekliyoruz teşekkürler
Adaş zaten biliyosun benim ole yuksek oyunlarda gozum yok bu linkdeki pclerden en iyisi ne ve alacagim performans ne olur Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Merak ettim insallah sevecegim bise cikar
?İTOPYA'yı pahalı buluyorsanız size bir sistem önereceğim. Birkaç dakika bekleyin.