Remintopuzu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bilgisayarı yeni aldım ve öyle aşırı bir kullanım olmadı max 10 saat kullanmışımdır 2 gün içerisinde. Bu süreçte 2 tane oyun oynadım fakat ortalama bilgisayarların bile açabildiği 2 oyun olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkardıklarını sanmıyorum( Genshin ımpact , LoL) bilgisayarda öyle aşırı ısınma gibi bir sorun da olmadı sürekli kontrol ettim. Sonrasında bilgisayarı açtığımda kilit ekranında günceleme yaptığını söyledi fakat o sırada internet bağlantım yoktu. Bekliyim açılır diye düşündüm fakat sonrasında kontrol etmeye gittiğimde (10 15dk sonra) bu mavi ekranları verdiğini gördüm. Bilgisayar mavi ekrana geçiyor bir yüzdelik doluyor kendini yeniden başlatıyor ve sonra aynısı tekrar . biraz bekledim 10 15 kere aynı şey olunca bilgisayarı kapattım. Aşağıda eklediğim fotoğraflar bana gosteriği stop code ları. Ne yapacağımı bilmiyorum bilgisayar çökmüş mü yoksa çözülebilir bir problemmi söylerseniz sevinirim açık konuşmak gerekirse tamire verecek param yok ayrıca bir alakası var mı bilmiyorum ama pc yi almanyadan aldım