Bilgisayarımı Hızlandırmak İstiyorum.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
wawwww bidebunları vista ya göre anlatın kardeşlerim :D

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede pcnin konfigurasyonu çok başarılı ve diğer arkadaşlara katılıyorum.1 gb ram daha takarsan epey farkeder.katılımsız xp konusunda da hem fikirim.Ama Windows Seven deneyen biri olarak diğer sistemlerden daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca ben bazı pc kullanıcılarının yaptığı şu hatayı görüyorum;mesela sistemde aynı anda 2-3 aynı işi yapan program kurulu oluyo bence formattan sonra bunada dikkat et yani hem winamp hemde Wmp olmasının hiç bir anlamı yok.Bu yüzden de gene katılımsız windows mantığına geri dönüyoruz.Benden bu kadar

Soğuk Nevale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla ben bu muhteşem üçlümü kullanıyorum. 1,5 sene oldu bilgisayarımda ne virüs var ne de yavaşlama. Ayrıca 1,5 yıldan beride format atmıyorum. Bundan önce ayda bir format atmak zorunda kalırdım.

1) CCleaner (Temizleme ve bakım)
2) Advanced SystemCare (Temizleme ve bakım)
3) AVG AntiVirüs 8.0 Free (Ücretsiz ve çok iyi bir antivirüs, sistemide kasmıyor)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bencede pcnin konfigurasyonu çok başarılı ve diğer arkadaşlara katılıyorum.1 gb ram daha takarsan epey farkeder.katılımsız xp konusunda da hem fikirim.Ama Windows Seven deneyen biri olarak diğer sistemlerden daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca ben bazı pc kullanıcılarının yaptığı şu hatayı görüyorum;mesela sistemde aynı anda 2-3 aynı işi yapan program kurulu oluyo bence formattan sonra bunada dikkat et yani hem winamp hemde Wmp olmasının hiç bir anlamı yok.Bu yüzden de gene katılımsız windows mantığına geri dönüyoruz.Benden bu kadar

öyle deme bak ben winamp ta müzik dinlerken medya player da video izliyorum(sessiz)