Yardım Bilgisayarımdaki Klasörü Nasıl Telefonumdan Görebilirim

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
resimlerimin olduğu bir klasör var tabi içinde videolar falanda var telefonumdan o resimleri görmek istiyorum acaba google drive ı denedim fakat google drive ı sürekli kullandığım ve hafızasını dolsurmak istemediğimden pas geçtim online olarak yapabildiğim ücretsiz bir uygulama site vb varmıdır

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
bilgisayarın açık olmadan nasıl bilgisayarındaki dosyayı görmeye çalışıyorsun?
örnek veriyorum ben masaüstünde bir klasör oluşturacağım içine attığım resimleri aynı zamanda telefonumda görebilmek istiyorum aynısı telefon için telefondan klasöre yüklediğim bir resim bilgisayarımdada gözzüksün istiyorum

Reaksiyon puanı
158
megacloud var. onu dene bedava 50 gb lık alan veriyor. ben iphone kullandığım için müziklerimi pc den oraya attın telefon uygulamasıylada oradan dinliyorum. bence 50 gb çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek veriyorum ben masaüstünde bir klasör oluşturacağım içine attığım resimleri aynı zamanda telefonumda görebilmek istiyorum aynısı telefon için telefondan klasöre yüklediğim bir resim bilgisayarımdada gözzüksün istiyorum
pc de bunu yapmak istersen bios ayarından pc uzaktan uyandırma seçeneği var. ama nasıl yapılıyor bilmem.

İkeaköftesi

Asistan
Reaksiyon puanı
116
megacloud var. onu dene bedava 50 gb lık alan veriyor. ben iphone kullandığım için müziklerimi pc den oraya attın telefon uygulamasıylada oradan dinliyorum. bence 50 gb çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc de bunu yapmak istersen bios ayarından pc uzaktan uyandırma seçeneği var. ama nasıl yapılıyor bilmem.
teşekkür ederim deneyeceğim