Ebadan virus bulaşmaz yani buluşsa bile ilk siz olursunuz virüs olan siteler kendini belli eder anormal yönlendirmeler abuk subuk şeyler yani size O sitenin güven vermediğini anlayacağınız şekilde anlarsınız ama dosya olark dikkat etmeniz gerekir. Bulaşınca birden bilgisiyar kapanır ses vb açılır hatta kamera bile açılıp açılıp kapanabilirSelamlar, ben Kaspersky kullanıyorum ve az once eba sitesine girdim. TC kimlik ve şifre falan yazdım. Korkmuyorum. Bilgisayara bilmediğim programları indirmiyorum. Sayılı sayıda program var.
Ben şundan bahsetmiştim. Bilgisayarımda virüs vardır ve ben ebaya girince Tc kimlik numaram gider. Kaspersky ile tam tarama ysptik bulamadı bişey.Ebadan virus bulaşmaz yani buluşsa bile ilk siz olursunuz virüs olan siteler kendini belli eder anormal yönlendirmeler abuk subuk şeyler yani size O sitenin güven vermediğini anlayacağınız şekilde anlarsınız ama dosya olark dikkat etmeniz gerekir. Bulaşınca birden bilgisiyar kapanır ses vb açılır hatta kamera bile açılıp açılıp kapanabilir