Bilgisayarımda işlem yapamıyorum.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne olduysa arkadaşımın hard discini takmamla başladı. Antivirüs programı kuramıyorum. Kurulu programlara giremiyorum. Resimdeki hatayı alıyorum. Regedite giremiyorum vs.

Format atmayı çok denedim 2 tane dvd ile denedim format da atılmıyor. Ne yapacağım şimdi

Ekli dosyayı görüntüle 10379

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu bileniniz. Hiçbir şey yapamaz oldum bilgisayardan

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Windows tusu ile R tusuna aynı anda basip caliştiri acıp Reg edit yazın
sonra bu yolu izleyin HKEY_LOCAL_MACHİNE \ SYSTEM\ CurrentControlSet \Control \ Windows
sonra sağ tarafta error mode yazan kısıma iki kere tıklayın 0 değerini 2 yapın sonra pc yi yeniden baslatın ben bu yöntemle çözmüştüm eğer işe yaramazsa ikinci yöntemi deneyin hangi disk bulunamadi diyorsa bigisayarım yoneti disk yönetimi oradan sürücü harfi ve ya yolu değiştirden harfini değiştirin bunlari deneyin buraya yazın yardımcı olmaya calişayim

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
regedit e giremiyorum. açılıyor gibi oluyor. sonra otomatik kapanıyor. çoğu program böyle

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güvenli modda açıp ne yapacağım

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Nasil kapanir gibi oluyor tam olarak arama kısmına reg edit yazarak girmeyi deneyin

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Virüs bulaşmış, format atmak isterken ne hatası veriyor.

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Win8 kurmayı denediniz mi? Yada HDD'yi herhangi bir program taratmayı. Örneğin: Hdd regenerator

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok denemedim. Zaten özellikleri iyi değil 2 gb ram var 8 olmaz diye denemedim. Taramayı da deneyeyim

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman Xp deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızda ya virüs var yada HDD kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz.

Pilot Kalem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kasayı ne amaçla kullanacağınıza göre değişir. Örneğin oyun oynar mısınız? Yada günlük işleriniz (haber, sosyal medya, ofis işleri vs) için mi istiyorsunuz?

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok oyun oynamam. sadece fm 15 ve fifa world vardı oynadığım onları da sildim. ama şimdiki 2 gb ramli. win 8 kurmak istiyorum 4 gb olsa fena olmaz

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,007
Ultimat Boot Cd adında bir Dos cd'si var. Başka bir bilgisayardan indirip, Nero veya benzeri bir program ile cd'ye yazdır ve o cd'den Bilgisayarı başlat ve cd'deki programlar ile diskini tarat. Ve diskinin sağlıklı olup, olmadığını öğren. Gerekirse, yeni bir sabit disk satın alıp, ona kurulum yaparsın. Benzer ve daha görsel başka cd'ler de var, ancak isimleri şimdi aklıma gelmedi. Sanırım Resqcd gibi benzer bir isimde bir tane daha denemiştim. Lazım olunca, ismi insanın aklına gelmeyiveriyor.