Bilgisayarima Format Atamiyorum

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabs arkadaslar kolay gelsin arkadaslar ben laptopuma format aticam her zamanki gibi ama bu sefer ilmadi bilg1isayarim 1aydir otomatik kendi kendine 3 defa kapaniyor simdi bilgisayarin icine hic giremiyorum baslatma sorununda hata veriyor eskisi gibi degil format atacagim zaman itomatik olarak windows is loading files geliyor ne yapmaliyim yardim

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Biosdan boot ayarı yapman gerekiyor. Ayrıca elinde iso dvd kalıbın olması gerekiyor ki format atabilesin

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardimxci olacak arkadaslar yok mu

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tamam ben kac kez format cektim ilk defa boyle oldu
Biraz açıklayıcı bilgi verirsen daha kolay çözüm buluruz, birkaç kez format çektim diyorsun formatmı attın? recovery mi yaptın? format attıysan cd ilemi attın ? ne ile attın bilgisayarının markası modeli işletim sisteminedir ?

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz açıklayıcı bilgi verirsen daha kolay çözüm buluruz, birkaç kez format çektim diyorsun formatmı attın? recovery mi yaptın? format attıysan cd ilemi attın ? ne ile attın bilgisayarının markası modeli işletim sisteminedir ?

Bilgisayarimin markasi toshiba laptoop f2 ile boot ayarlatina felan geldim yine olmadi hep cd ile afiyordum bi atiyim dedim yine olmadi

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarimin markasi toshiba laptoop f2 ile boot ayarlatina felan geldim yine olmadi hep cd ile afiyordum bi atiyim dedim yine olmadi

Bilgisayarı açar açmaz F2 ye sürekli bas bios ekranına giriyor olman lazım bu esnada format cd si takılı olsun ve oradan boot menüsüne gelip Cd-Dvd yi en üste getir F10 ile kaydet bilgisayar yeniden başladığında bir tuşa basın dediği zaman bir tuşa bas ve format başlasın

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bilgisayarı açar açmaz F2 ye sürekli bas bios ekranına giriyor olman lazım bu esnada format cd si takılı olsun ve oradan boot menüsüne gelip Cd-Dvd yi en üste getir F10 ile kaydet bilgisayar yeniden başladığında bir tuşa basın dediği zaman bir tuşa bas ve format başlasın

Keşke her format atmak bu kadar kolay olsaydı.

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefondayim kusura bakmayin sediklerinizin hepsini yaptim ama boyle olmuyor fscebook messebgeriolan varsa sesli izah wdiyim bilgisayarim win 7 ve cd ile yapiyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Keşke her format atmak bu kadar kolay olsaydı.
Eğer bilgisayarın optik sürücüsünde yada usblerde sıkıntı yoksa her format bu kadar kolaydır marka ve model fark etmez sadece yeni bilgisayarların biosuna küçük UEFI ve security dokunuşları yapmak gerekiyor ekstradan

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Eğer bilgisayarın optik sürücüsünde yada usblerde sıkıntı yoksa her format bu kadar kolaydır marka ve model fark etmez sadece yeni bilgisayarların biosuna küçük UEFI ve security dokunuşları yapmak gerekiyor ekstradan

Avatarının hakkını veriyorsun, tebrik ediyorum.

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Facebook messenger var mi abi sesli olarak sana detai hersey anlatiyim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Facebook messenger var mi abi sesli olarak sana detai hersey anlatiyim
Benim ne facebook nede messengerim var buradan ekran görüntüsü video gibi paylaşırsan belki seninle aynı sıkıntıyı yaşayanlarada ulaşmış olur

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dostum baslangic onarma yapman gerekiyor, pc acildiginda F8'e surekli basip baslangic onarmaya geciceksin, sistemin hangi versiyonda yuklu ise ayni cd yi takip yapman gerekiyor, yoksa biosu gorsen bile format atamazsin

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dostum baslangic onarma yapman gerekiyor, pc acildiginda F8'e surekli basip baslangic onarmaya geciceksin, sistemin hangi versiyonda yuklu ise ayni cd yi takip yapman gerekiyor, yoksa biosu gorsen bile format atamazsin

Hocam istisnalar oluyor ama bazı bioslara göre değişiyor

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen dogrudur ama anlattigina gore baslangic sorunu, birde rami cikart soket yerini temizle oyle dene bakalim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
remi tak çıkart düzelmezse. senin anakart cortlamış ...