Bilgisayarım Sürekli Kapanıyor

ErdemBey00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bilgisayarım zamanı belli olmadan 10 dakika sonra veya 1 saat sonra , kendiliğinden normal kapanıyor yazıp kapanıyor. (elektrik gider gibi olmuyor) Bazen kendiliğinden açılıyor ya da açılırken 5 saniye sonra tekrar kapanıyor. 5 10 kere terkrar edip açılıyor. Bilgisayarda ki tüm parçaları çıkardım hdd yi söktüm biosta iken kapanıyor. Anakartı kasadan çıkardım kartonun üstüne koydum çalıştırdıktan 5 dakika sonra kapandı. Güç kaynağını çıkardım ve kısa devre yaparak 20 dakika çalıştırdım kapanmadı. Sonra anakarta taktım 2 dakika sonra tekrar kapandı. Ekran kartını çıkardım ve işlemciyi yeniden taktım. Tüm sıcaklık değerleri normal 30 40 derecede gidip geliyor. Fişi değiştirdim . Sorun sizce neyden kaynaklanıyor olabilir ?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Açma düğmesi bozulmuş olabilir. Güç ayarlarından power tuşuna basıldığında hiç bir şey yapma seçeneğini seçip deneyin.

ErdemBey00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açma düğmesi bozulmuş olabilir. Güç ayarlarından power tuşuna basıldığında hiç bir şey yapma seçeneğini seçip deneyin.
Bu sefer kapanıyor yazmadan aniden elektrik gider gibi kapanıp açılıyor.

Son düzenleme:

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
sistem özellikleriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

güç kaynağı Markası nedir ya da işlemci Markası nedir ona göre bir karar verebilirim

ErdemBey00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Power bağlantısını kestim kısa devre ile sorunsuz çalışıyor. Butonu kırdım boş kasa alınca o bağlantılar içinde oluyor mu