bugraydogdu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce casper nirvana bir laptop aldım. Kullanmaya başladıktan bir zaman sonra bilgisayarı açtığımda sadece siyah bir ekran oluyor ve laptop dokunmatik bölümün ışıkları yanmıyordu. Açma kapama düğmesine dokunduğum anda kapanıyor tekrar açtığımda normal halde çalışıyordu, yani iki kere açmam gerekiyordu kullanmak için. Bilgisayarımdaki bir sorundan dolayı servise göndermiştim, geldiğinde o sorun yok olmuştu gayet normal bir şekilde kullanabiliyordum. Fakat geçen gün Windows 10 güncellemesini alıp beğenmediğim için hem de çok fazla gereksiz dosya olduğu için fabrika ayarlarına geri dönün seçeneğini kullandım haliyle bilgisayarım Windows 8 oldu. Bilgisayarı açtığımda tekrar aylar öncesindeki hatayla karşılaştım gene iki kere açmam gerekiyordu. İnternette aradım fakat bulamadım. Herkeste başka bir sorun var. Böyle bir sorunla karşılaşanı göremedim. Son çare burada yardım istiyorum acaba nedeni nedir ve çözümü var mıdır ?
Son olarak bilgisayarı ilk açtığımda mouse bağlı olduğu halde siyah ekranla beraber mouse ışıkları da yanmıyor açma kapamaya tekrar basıp açtığımda oda normale dönüyor.
Son olarak bilgisayarı ilk açtığımda mouse bağlı olduğu halde siyah ekranla beraber mouse ışıkları da yanmıyor açma kapamaya tekrar basıp açtığımda oda normale dönüyor.