Bilgisayarım hotmail adreslerimi anımsamıyor...

denizd777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Bilgisayardan pek anlamam lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Dün internet ayarlarını sıfırladım bi problemden dolayı.Bugün ise hotmail adreslerime girdiğimde beni ve parolamı anımsa diyorum normalde alt alta olması gereken mail adreslerimi anımsamıyor ve her defasında hotmail adresini yeniden yazıyorum.Bu kez 2.adresimi girdiğimde ilk adresim silinmiş oluyor ve son girdiğim mail adresini anımsıyor.Napıcamı bilemedim lütfen bana yardımcı olun!!!

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kullandığınız web tarayıcınızla alakalı olabilir. Private browsing seçenekleri açıksa onları kapatın veya daha önce sisteminizde temizlik yaptıysanız hotmail cookielerine yani çerezlerine ayrıcalık tanıyın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Internet Explorer hatırlıyor en iyi. Diğerleri dediğin gibi son girileni hatırlıyor. Hotmailde IE kullan.

denizd777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam yardımınız için teşekkür ederim ama dediğim gibi bilgisayardan pek anlamıyorum.Bu dediklerinizi nerden ve nasıl yapıcam?

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Hotmailde IE yi nasıl kullanıcam?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
IE dediğim internet explorer yani, hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

Internet Explorer kullanırsan beni hatırla dediklerinin hepsini hatırlar.

denizd777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araçlardan internet seçeneklerine girdim programlar kısmında internet explorer varsayılan web tarayıcısıdır diyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Msn ile ortak çalışır IE, eğer msn de beni hatırla dersen hotmail.com a girdiğinde hatırla dediğin adresleri görebilirsin.
IE 7 8 veya 9 da böyle, 6 kullanıyorsan bilmiyorum.

denizd777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başınızı ağrıttığım için özür dilerim.Msn adreslerim hatırlanıyor diğer web sitelerindeki üye isimlerim hatta şifreme kadar hatırlama oluyor.Msn de ayrı ayrı girdim beni ve parolamı anımsa dedim.msn de hatırlıyor fakat hotmail de hatırlamıyor.Tarayıcımda sorun olsa diğer sitelerdeki adreslerim,üyelik isimlerim ve şifrelerim de hatırlanmazdı değil mi?

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

IE'nin 7,8 ya da 9 sürümünü kullandığımı nasıl öğrenebilirim?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İnternete girerken tıkladığın simge

Böyle mi

images

Yoksa böyle mi?

images

Yani etrafındaki e harfinin etrafındaki kuşak mavi mi sarı mı?

denizd777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarı renkte.Dedim ya ben bilgisayardan pek anlamam sizi de meşgul ediyorum tekrar özür dilerim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
O zaman en aşağı 7 kullanıyorsun. Ve 7 de bu şekilde hatırlaması lazım. Sana sadece oturumu aç demek kalır.
Normal koşullarda böyle ama sendeki sorun nedir ben anlayamadım, bilgisayardan anlamaman da özür gerektirecek bi durum değil :)

Benim aklıma bi çözüm gelmiyor malesef.

186277-bilgisayarim-hotmail-adreslerimi-animsamiyor.html
20101212201506.jpg

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarın asıl tarayıcısını internet explorer yap.Msn'e gir.msn in üstündeki posta kutusu simgesine tıkla otomatik mailine girecektir.

Neferet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkürler cok yardımcı oldu bende anımsamasını istiyordum ama olmuyordu simdi oldu :)