Sisteminizi yazarsanız uygun sürücüleri bulmanıza yardımcı olabiliriz tabii. Yazabilir misiniz bilgisayarınızın özelliklerini?Merhaba, bilgisayarımı formatlamak zorunda kaldım, bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Ekran kartım hariç hiçbir parçayı güncelleyemedim. Nasıl yapacağım size isimlerini söylersem linklerini verebilir misiniz ?
Tüm parçaları yazabilirsiniz.Yazmam gerekenleri söyleme şansınız varmı ? Çünkü gerçekten ne yazacağımı bile bilmiyorum.
Anakart nedir meselaYazmam gerekenleri söyleme şansınız varmı ? Çünkü gerçekten ne yazacağımı bile bilmiyorum.
Anakart ve işlemcinin güncellemesini şuan yaptım, yapmam gereken başka birşey varmı?Anakart nedir mesela
CPU Z indirin ekran kartıAnakart ve işlemcinin güncellemesini şuan yaptım, yapmam gereken başka birşey varmı?
Uyumlu dahili grafik birimi için güncel sürücü şu: 15.36.41.5180Intel(R) Core(TM) i5-4690 CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz
Bunun driverını atma şansınız varmı?
Speccy Piriform isimli programı indirip kurun.Yazmam gerekenleri söyleme şansınız varmı ? Çünkü gerçekten ne yazacağımı bile bilmiyorum.
İşletim sistemi olarak windows yerine "Manjaro Linux" kullanmaya karar verip bilgisayarına yüklersen tüm sürücülerini otomatik tanır ve yükler. Ayarlar'da "donanım sürücüleri" kısmına girince görüntü kartının sürücüsünü de seçip yüklersin iş biter. Kolay gelsin.Merhaba, bilgisayarımı formatlamak zorunda kaldım, bilgisayarlardan pek anlamıyorum. Ekran kartım hariç hiçbir parçayı güncelleyemedim. Nasıl yapacağım size isimlerini söylersem linklerini verebilir misiniz ?