Bilgisayarım donuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hero13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nedense gitgide pc nin performansı düşüyor regclea n pro gibi programlar dedim onlarda çare olmadı artık format attırmak istiyorum resmen ancak şu konuda yardım edebilirsiniz indirdim son silahi ancak sag tik yapiyorum iki saat açılımyor ve pc donuyor tıklayıncada donuyor ?

pxu2y.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

UP!

GÜNCEL!!!!

EDİT:S2 SORUNU KENDİ KENDİNE ÇÖZÜLDÜ AMA ŞU KASMA OLAYINI HALLETSEK PC ÖZELLİKLERİM 8 GB RAM 1 GB EKRAN KARTI VB VB.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncel!!

+Eskiden Windows derecelendirmesi 5.1'in üstündeydi şimdi 3-4'te sürünüyor performans berbat

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ısı problemi olmasın temizledin mi hiç ?

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşım çözüm basit Format!!!

kesinlikle yanlış ısı çözümüne ekstradan fan veya termal macun veya kasa için havalandırma sistemleri konulması lazım eyer çok donuyorsa ya bu donanımsal yada dış etkenler(toz,yüksek sıcaklık)gibi nedenlerdir.Format atarsan ilk zmanlarda sıfır olduğu için takılmaz ama sonra birşeyler yüklendiği zaman gine aynı şekilde donar.

Hero13

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ben şunları yükleyeceğim sırf;
Battlefield 3 Premium Editon
Simcity 5
Chrome
Adobe Photoshop CS6
GTA/MTA
TeamViwer 8
Origin

Birde win 8 e geçebilirim.Çok çabuk ısınıyor maalesef.

bolaryus97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk önce format atıp durum aynımı diye bakardım eğer durum aynıysa senin dediklerini yapardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim bilgisayarımda you tube dan video izlerken takılıyor 45 -50 saniye öyle kalıyor geri geliyor bazen mavi ekran geliyor restliyorum düzeliyor. ram i çıkarıp diğer slota taktım tozlanma olabilir diye temizledim ama sorun devam ediyor. format atttım olmadı .bide you tube da donan video yu indirdiğimde gom veya vlc de sorunsuz izliyorum acaba sorun ne olabilir acil yardım edin.