Bilgisayarım çöktü=(

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
arkadaşlar ben avastı kurdum ama bu benim pc mi kasar mı?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Anti-virüsün pek bi etkisi olduğuna inanmıyorum.Tamam bazen koruma sağlıyor ama asıl korumayı kullanıcı sağlar.O yüzden anti-virüsler arasında pek bi fark yok bence.
Tabi bu benim fikrim...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bana avastı öneren arkadaşlarrrr ben pc mi kapatıp açtığımda hoşgeldiniz kısmı çok geç geçiyor bunun sebebi avast olabilir mi ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
antivirüsler yaygın virüsleri yakalar bulur. eğer birisi size özel bilgisayarı çöktürecek bi virüs yazıp yolladıysa onu hiçbir antivirüs bulamaz. boşuna nod32yi suçlamayın. ayrıca her antivirüs size %100 koruma sağlamaz. biraz da kullananlar bilinçli olmalı

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında Bilgisayarın çökmemiş Windows çökmüş.kur bir Linux unut virüsleri bak keyfine, alışamam diyorsan virüslere alışacaksın.Hiçbir antivirüs %100 koruma sağlamaz, sen dikkatli olursan virüs bulaşma riskide azalır.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bana avastı öneren arkadaşlarrrr ben pc mi kapatıp açtığımda hoşgeldiniz kısmı çok geç geçiyor bunun sebebi avast olabilir mi ?
Avast pc yi hiç kastığını görmedim avast ı kurup yeniden başlat yaptığınızda bir defaya mahsus olarak hoşgeldiniz kısmı geç gelebilir fakat sonra açılış süresinde çok etki etmez :)

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
AVG yi öneririm. Türkçe dil seçeneği yok yalnız. Avast'tan uzak dur derim. :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
avast dene pro sunun 60 gün kullanımı var ondan sonra yeni bir sürümü cıkar zaten onu kurarsın bi 60 gün daha :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Antivir iyidir..:)

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
internet baglantısı virüsler için yeterlidir rahatça kur sen msn i .)

kwonmusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar enteresan yorumlar hiç bir yerde görmedim yardım edeyim derken adamın kafasını iyicene karıştırmışsınız.

Son söz olarak Eğer bir kullanıcı çok sevdiği b.sayarına avast gibi bir koruma programı kuruyorsa tavsiyem şu olacaktır b.sayarla birlikte kendisinide çöpe atsın..

Arkadaşım hala bir karar veremediyseniz bana özel mesaj yolu ile ulaşın ben size yardımcı olayım..

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
avast kurmanı tavsiye etmem ama aviraya bir bak

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
google a kaspersky 2009 full yazıyorsun alsana bedava antivirüs :D gerçi ben antivirüs kullanmıyorum hepsini denedim hiçbirinden fayda görmedim çökene kadar devam :D

Psiqo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasperskyı öneriyorum. tr yama ve trial resetleri mevcut

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşım Avira Antiviri ve Deepfreeze kur ardına bakma.
Virüsmü bulaştı pc aç kapat pc eski halinde.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bu kadar enteresan yorumlar hiç bir yerde görmedim yardım edeyim derken adamın kafasını iyicene karıştırmışsınız.

Son söz olarak Eğer bir kullanıcı çok sevdiği b.sayarına avast gibi bir koruma programı kuruyorsa tavsiyem şu olacaktır b.sayarla birlikte kendisinide çöpe atsın..

Arkadaşım hala bir karar veremediyseniz bana özel mesaj yolu ile ulaşın ben size yardımcı olayım..
Özel mesajda ne diyeceğin belli yasak şifreleri vericeksin sonra kur nod32 kur kaspersky ı komiksin valla :)

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardeş ücretsiz ve türkçe demişsin Avira Antivir'e güzel diyolar(kullanmadım).Bende Nod32 kullanıyorum.

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
nod32 nin virüs kaçırması son günlerde bayağı eleştiriliyor. Bu konuda bir sıkıntısı olduğu kesin. Ben AVG öneririm. Gerçekten çok kullanışlı