Bilgisayarım Açılmıyor

HasTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar evdeki masaüstü bilgisayarımı açıyorum güvenli mod , windows olağan şekilde başlasın diye klasik yazılar var ya o çıkıyor.
Ben burda windows başlasın ya da güvenli mod diye seçenekleri seçiyorum windows xp yazısı çıkıyor tam masaüstü açılacakken tekrar başa dönüyo yani tekrar reset atılıyo.
Acaba sorun ne olabilir harddisk yanmış olabilirmi :(:crying:
Yardımlarınızı bekliyorum.:unsure:

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ekran kartı veya işlemci fanında sorun olabılır aynısı banada olmustu fan(işlemci) degıstı durum duzeldi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
işlemci fanından olsa restart atmaz kapanır. sistem çökmüştür. bi format atmayı dene.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Açılınca hemen reset atıyorsa ekran kartı ve rem problemi olabilir . Eğerki bunlarda bi sorun yoksa format :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sistemin çökmüş
Format :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Herkes de format demiş.

Sanki format çok yararlı bir şeymiş gibi.

Arkadaşlar hemen formatı önermektense, böyle sorunu olan arkadaşlarımıza iyi bir bilgisayarcıya gidip belli programlarla sistemlerinin kurtarılmaya çalışılmasını rica etmeyi söylesek?

Çok uzun ve düşük bir cümle oldu. :D

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bugün aynısı arkadaşıma oldu, ram slotlarından biri arızalanmış, ramin yerini değiştirdik düzeldi...

HasTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadadaşlar dediğiniz gibi rami çıkarıp tekrar taktım diğer parçalarıda kontrol ettim.
Dediğiniz gibi format atıyorum, xp yi şimdi kurmak için entera bas filan diyorum o adıma kadar geliyorum ondan sonra donuyo daha işlem yapmıyor.Her zaman format attığım bilgisayara format da atamıyorum.Ne yapmam lazım ya :(

HasTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bilgisayar yerine yeni bir parça alsam daha iyi olur.:)Ama o parçanın hangisi olduğunu çözemedim

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Herkes de format demiş.

Sanki format çok yararlı bir şeymiş gibi.

Arkadaşlar hemen formatı önermektense, böyle sorunu olan arkadaşlarımıza iyi bir bilgisayarcıya gidip belli programlarla sistemlerinin kurtarılmaya çalışılmasını rica etmeyi söylesek?

Çok uzun ve düşük bir cümle oldu. :D
Format tabikide iyi bir şey hdd'nin ömrünü uzatır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bilgisayarimda windows olagan şekilde güvenli mod ve benzerleri gibi şey çikiyo format attim 1 gün sonra aynisi çikti yardim ederseniz sevinirim teşekkürler...