Bilgisayarım açılmıyor, ne yapmalıyım ?

batuhanefe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Eve geldim pcyi actim normal sekilde acildi sonra rame bakayim dedim kapattim sonra cektim baktim geri taktim simdide pc acilmiyor cikan ses bu lutfen yardim edin pc yillari devirmis pc bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesi koyamadi fakat acinca acma sesi geliyor islemci fani dönüyor sonra duruyor sonra acma sesi geliyor fanlar dönüyor sonradada acilmiyor

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Rami düzgün bir şekilde taktığına ve bu işlem esnasında başka bir yerlerde oynamalara sebep olmadığına emin misin?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
tek ram var ve sen onu enerji varken çektin yerinden ve taktın geri !! doğru mu?
Büyük cesaret valla yada büyük bir cahilik ramin sizlere ömür olmuş olabilir !!

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
RAM'i büyük ihtimal tam takamadın ya da başka slota takıp dene.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
tek ram var ve sen onu enerji varken çektin yerinden ve taktın geri !! doğru mu?
Bir konu görmüştüm bu forumda, bilgisayar açıkken yaparsak bir şey olurmu diyen, sorun yaşayan olmamış.

batuhanefe21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Rami düzgün bir şekilde taktığına ve bu işlem esnasında başka bir yerlerde oynamalara sebep olmadığına emin misin?
RAM'i büyük ihtimal tam takamadın ya da başka slota takıp dene.
Bir konu görmüştüm bu forumda, bilgisayar açıkken yaparsak bir şey olurmu diyen, sorun yaşayan olmamış.
Bu konu aslında göreceli bir konu yani vücutta birikmiş statik elektrik, mevcut elektrik ev tesisatı ve kısmetsizlik. (=
bilmiyorum sonra gittim tamirciye verdim acaba bi yerinimi bozdum diye yani rami alırken felan biraz oynadım kablolarla takamadığım için sonra ekran kartını çıkarmıştım tamirden önce gine açılmadı ama ne hikmetse tamircide ekran kartsız açıldı sonra ekran kartını sildi ramide öyle çalıştı ama 10tl boşa gitti bidaha asla böyle bir şey yapmam

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
bilmiyorum sonra gittim tamirciye verdim acaba bi yerinimi bozdum diye yani rami alırken felan biraz oynadım kablolarla takamadığım için sonra ekran kartını çıkarmıştım tamirden önce gine açılmadı ama ne hikmetse tamircide ekran kartsız açıldı sonra ekran kartını sildi ramide öyle çalıştı ama 10tl boşa gitti bidaha asla böyle bir şey yapmam
bir müsibet bin nasihatten iyidir,dikkatli olup o yönde hareket edersen bir sıkıntı olduğunda daha iyi sonuca ulaştırır.