Bilgisayarım Açılmıyor

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar bu sabah pc yi actigimda ana acilis sayfasinda yani bot menüye fln girdiğimiz sayfada takıldığını farkettim yaklaşık 10dk dır bole bekliyorum halada açılmadı açılış sayfasında en son yazan şey
Memory Runs at Single Channel
Detecting IDE drivers...

Dün aksam enson thermal macun surdum fani takarken biraz sorun oldu bi bacagi kirildi yerine taktim pc yi actim calisti bi sorun fln yoktu hatta prototype2 yi yukledim biraz onda takildim kapattim pcyi

Çözümlerinizi BEKLİYORUM.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hdd kablolarını çıkar hocam.Bilgisayarı aç.O ekranı geçecektir ama yine bir hata verecektir.Tabi hdd olmadığı için.

Ama hdd yi sökünce o ekranda kalıp kalmadığını dene.

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Ram lerle alakalı olabilir. Bios pilini çıkar, Güç kablosunu kasadan çıkar. Ramleri tekrar sök tak yap. Birde verdiği mesajı google da bir arat.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ramlerle alakalı olabilir ödünç ramlerle bi dene yada işlemciyi yerine oturtmamış olabilirsin

furkan.b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
img9979g.jpg
Arkadaşlar merhaba benim de bir sorunum var. Acer aspire 5100 makinemi kırmak üzereyim :), ben topladım makineyi ancak bir yerini ya eksik yaptım yada bozdum toplarken resmi ekleyeceğim bu hatayı bilen yada karşılaşan oldumu yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.(forum da da yeniyim hatam varsa affola)

Hocam yazdıığım sorun hakkında bilginiz var mı aceba ?