bilgisayarı 1 2 saat geriye alma

Rıdvannnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem geri yükleme yerinde saat seçme yok. normalde istedigin zamana dönebiliyorduk ama suan yok. bilgisayarıma driver yükledikten sonra saçma sapan programlar indirildi. 1 2 saat öncesine alabilirmiyim bilgisayarı? veya en son yüklenen şeyleri nasıl görüp silebilirim? yardım edemisiniz.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
sistem geri yükleme yerinde saat seçme yok. normalde istedigin zamana dönebiliyorduk ama suan yok. bilgisayarıma driver yükledikten sonra saçma sapan programlar indirildi. 1 2 saat öncesine alabilirmiyim bilgisayarı? veya en son yüklenen şeyleri nasıl görüp silebilirim? yardım edemisiniz.
Uygulama kaldır veya değiştir üzerinden silebilirsin

Rıdvannnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama kaldır veya değiştir üzerinden silebilirsin
opera chrone firefox felan indirmişti onları manuel sildim ama başka neler yükledi bilmiyorum. iplay diye bişey yüklemişti sağ üste çıktı ve aramam gereken seyi sordu ayar tuşu vardı onuda kaldırdım ama kim bilir başka neler yükledi

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Program değiştir veya kaldırdan silebilirsiniz.