80+ teknolojisi yokEkran kartınız yanmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
80+ teknolojisi var mı PSU'nun.
O zaman sıkıntı 80+ bilgisayarınızın herhangi bir yüksek voltajda zarar görmeyeceğini garantiler ama sizde yokmuş.80+ teknolojisi yok
80+ garantisi olmayıpta güzel olan psu larda var yani demek istediğim şey 80+ her şey değil tabi bu kaliteli markalar için geçerli misal CMO zaman sıkıntı 80+ bilgisayarınızın herhangi bir yüksek voltajda zarar görmeyeceğini garantiler ama sizde yokmuş.
Performansı etkilemez zaten 80+ yüksek voltajda donanımınızın zarar görmeyeceğini garantiler.80+ garantisi olmayıpta güzel olan psu larda var yani demek istediğim şey 80+ her şey değil tabi bu kaliteli markalar için geçerli misal CM
80+ Güvenlik önlemlerinden ziyade verimlilikle ilgilidir. Koruma Standartlarını incelemenizi öneririm.O zaman sıkıntı 80+ bilgisayarınızın herhangi bir yüksek voltajda zarar görmeyeceğini garantiler ama sizde yokmuş.
Bence Ekran Kartın Yanmışbugün bilgisayarı açtığımda bi anda yanık kokusu geldi ben de korkudan kapattım hemen pcyi sonra 15-20dk bekledim açtım bu sefer de her şey çalışıyor ama ekranda görüntü yok sizce ne bozulmuş olabilir